04/05/2024

Γιάννης Σοφοκλέους: Οι Έλληνες δεν αποτελούν πρόκληση για μένα

Γράφει Κίμωνας Οζζ.

Δεν λέει «όχι» σε μία καλή οικονομικά πρόταση ο Γιάννης Σοφοκλέους που τονίζει στο Fightsports.gr πως ένα ματς με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου δεν αποτελεί πρόκληση για εκείνον.

«Το όνομα Χατζηχρόνογλου ή οποιοδήποτε άλλο στον ελληνικό χώρο δεν αποτελούν για εμένα πρόκληση. Αν πάντως βρεθεί διοργανωτής που μπορεί να με καλύψει οικονομικά, εγώ δεν λέω όχι σε κανέναν.  Εξάλλου δεν έχω και πολλά να αποδείξω πλέον, μην ξεχνάτε ότι εγώ έγινα γνωστός στο χώρο του kickboxing παγκοσμίως όταν δεν υπήρχαν facebook και twitter», τόνισε ο «αιχμηρός» Σοφοκλέους που στη συνέχεια μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι στο Gods Of War.

«Βρίσκομαι σε πολύ καλή φάση προετοιμασίας μετά από ένα μεγάλο διάστημα ανάρρωσης και ξεκούρασης. Από ότι γνωρίζω οι αθλητές που προέρχονται από το kyokushinkai είναι πολύ σκληροί και έχουν θεαματικά λακτίσματα σε αντίθεση με το δικό μου πυγμαχικό στυλ. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον ο αγώνας αυτός», ανέφερε ο «Psycho» που καταλήγοντας μίλησε για την συνεργασία του με τον promoter του Gods of War, Στέλιο Πολίτη.

« Από τον Οκτώβριο ξεκίνησα την συνεργασία μου με τον Στέλιο Πολίτη και μαζί προσπαθούμε πια να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις με κύρος, αθλητικό ενδιαφέρον και οικονομικό όφελος. Θα μπορούσα να είμαι και συχνότερα στα ρινγκ τα τελευταία χρόνια, όμως οι προτάσεις που μου είχαν γίνει από διάφορους γνωστούς διοργανωτές δεν είχαν κανένα ιδιαίτερο οικονομικό κίνητρο για μένα. Είμαι πια φτασμένος, οικογενειάρχης και δεν έχω την ανάγκη να συμμετέχω σε ανούσια ματς».