03/05/2024

Γιάννης Σοφοκλέους: Αν με πληρώσουν παίζω με όλους!

Το συχνό ερώτημα των αναγνωστών του Fightsports.gr είναι πότε θα δούμε ξανά τον Γιάννη Σοφοκλέους κόντρα σε Έλληνες αθλητές όπως ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου και ο Μελέτης Κακουμπάβας. Είναι παιχνίδια που τα επιθυμεί το φίλαθλο μαχητικό κοινό. Ο Γιάννης Σοφοκλέους έχει κάνει μία τεράστια πορεία ως αθλητής και συνεχίζει ακόμα σε υψηλές πτήσεις. Η συνέχεια δίνεται στις 29 Μαρτίου όπου θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Damien Ozenne στο Gods of War. Παρά τις αντιξοότητες της καθημερινότητας ο Psycho δηλώνει πως θα είναι συνεπής και έτοιμος για την νέα Γαλλική πρόκληση.

«Είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση μετά από μια σκληρή προετοιμασία που είχε πολλές δυσκολίες λόγω έλλειψης χρόνου.  Πλέον πρέπει να συνδυάζω στο πρόγραμμα μου εκτός από την προσωπική προπόνηση, την εκμάθηση kickboxing σε άλλους στο γυμναστήριο, καθώς και την δουλειά μου ως πυροσβέστης  αλλά και την οικογένεια μου.Στόχος μου είναι η κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, αφού μια τέτοια ζώνη λείπει από την συλλογή μου», τόνισε ο Σοφοκλέους, ενώ αναπόφευκτο ήταν το ερώτημα αν θα έπαιζε με Χατζηχρόνογλου ή Κακουμπάβα.

«Όσον αφορά τις προκλήσεις επί ελληνικού εδάφους, τα έχω ξαναπεί. Παίζω με οποιονδήποτε σοβαρό αθλητή αρκεί η διοργάνωση να μπορεί να με καλύψει οικονομικά», απάντησε με απόλυτη σαφήνεια ο πρωταθλητής ενώ κλείνοντας έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του.

«Περιμένω τον κόσμο  στο GODS OF WAR 6, να έρθει να με στηρίξει και να απολαύσει ωραίο θέαμα στην σπουδαία αυτή διοργάνωση που στόχο έχει την ποιοτική προβολή του αθλήματος».