17/05/2024

Γιάννης Σοφοκλέους: «Έρχομαι για να προσφέρω θέαμα»

Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στο THE BATTLE V ο σπουδαίος Γιάννης Σοφοκλέους μιλάει αποκλειστικά στο fightsports.gr, στέλνοντας μήνυμα… θεάματος στο αθηναϊκό κοινό, ενώ δεν παραλείπει να υπογραμμίσει το κέρδος του αντίπαλό του Δημήτρη Χιώτη σχετικά με τη μάχη τους!

Ρωτήσαμε, λοιπόν, τον Γιάννη Σοφοκλέους πώς πήρε την απόφαση, έπειτα από αρκετά χρόνια να κατηφορίσει στην πρωτεύουσα, συμμετέχοντας στο promotion του Στέφανου Κωνσταντινίδη. Η απάντησή του άκρως κατατοπιστική:

«Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να επαναλάβω τα λάθη του παρελθόντος, δηλαδή να αγωνίζομαι μία φορά το χρόνο και μάλιστα σε δυνατά παιχνίδια… Έχω ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου το Νοέμβριο, όποτε πρέπει να ανεβάσω τους ρυθμούς της προετοιμασίας μου»

«Επίσης, προέρχομαι από τραυματισμό και θα ήταν ό,τι καλύτερο να παίξω σε μία δυνατή διοργάνωση, ώστε να δω που βρίσκομαι…»

Για τον νεαρό αντίπαλό του Δημήτρη Χιώτη ο Σοφοκλέους φάνηκε… πατρικός στις κουβέντες του αναφέροντας:

«Δεν ξέρω πολλά για το παιδί… Είναι ανερχόμενος και τα σχόλια που έχω ακούσει είναι θετικά. Μπράβο του που θα παίξει, διότι στο συγκεκριμένο αγώνα όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα μόνο κερδισμένος θα βγει. Κι εγώ στην ηλικία του έψαχνα τέτοια ματς, όποτε το κίνητρο είναι δυνατό…»

Εν κατακλείδι ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής έστειλε το μήνυμά του στο αθηναϊκό κοινό και δεσμεύτηκε για εντυπωσιακό θέαμα:

«Το κοινό του THE BATTLE θα δει δυνατό θέαμα. Εμένα αυτός είναι ο στόχος μου να προσφέρω σόου δυνατό… Επίσης, και ο Χιώτης όπως ξέρω είναι σκληρός αντίπαλος, άρα αμφότεροι θα… κυνηγήσουμε τις εντυπώσεις»