03/05/2024

Γιάννης Σκορδίλης: Δεν πιστεύω ότι μπορεί να με κερδίσει ο Παπαδόπουλος, με ενδιαφέρει ματς με τον Μελέτη!

Στο Fightsports.gr φιλοξενείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες kickboxer, ο Γιάννης Σκορδίλης που επιστρέφει για μία δυνατή σύγκρουση στην Ελλάδα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.


Το Muay Thai Grand Prix ανακοίνωσε την σπουδαία εμφύλια μάχη για τις 2 Ιουνίου. Εκεί όπου ο Σκορδίλης καλείται να αποδείξει πως είναι ένας ποιοτικός αθλητής. Αναλυτικά η συνέντευξη του.

Γιάννη επιστρέφεις στην Ελλάδα για έναν σπουδαίο αγώνα κόντρα σε έναν από τους πιο σημαντικούς αθλητές της χώρας τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Πως νιώθεις που θα αγωνιστείς ξανά μπροστά τον Ελληνικό κοινό;

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ μετά από σχεδόν τρία χρόνια. Αν και δεν κυνηγώ παιχνίδια εντός Ελλάδας, γιατί τα χρήματα που θέλω δεν βρίσκονται. Είναι κάτι που με εξιτάρει και περιμένω πως και πως να τα δώσω όλα».

Ο αντίπαλος σου έχει σημαντικές νίκες κόντρα σε εγχώριους αθλητές και ένα μεγάλο διπλό στην Αγγλία κόντρα στον Jason Young. Πιστεύεις πως θα μπορέσεις να ανακόψεις την ανοδική του πορεία στο kickboxing;

«Ο Γιάννης έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις εντός και εκτός. Δεν νομίζω όμως ότι θα καταφέρει να πετύχει μια νίκη απέναντι μου. Νομίζω ότι ο κύριος λόγος είναι η εμπειρία μου.

Ένα παράδειγμα είναι όταν αγωνίστηκα με αθλητή της Κίνας που βρίσκεται στους Top 10 και σε κιλά που δεν ήταν τα αγωνιστικά μου. Όλα πηγαίναν ρολόι ,όμως έχασα το ματς γιατί μου βγήκε ο ώμος στον τρίτο γύρο».

Στο main event της βραδιάς θα αγωνιστεί ο Μελέτης Κακουμπάβας. Έχεις στο μυαλό σου πως εφόσον ξεπεράσεις το εμπόδιο του Παπαδόπουλου μπορεί να βρεθείς απέναντι του;

«Σαφώς, γιατί όχι και εφόσον τα χρήματα είναι σωστά, θα ήταν υπέροχο ματς. Γενικά πότε δεν κοίταζα να επιλέγω αθλητές. Ένας αθλητής πρέπει να αγωνίζεται και να δίνει ματς. Ο Μελέτης έχει αλλάξει το τρόπο παιχνιδιού του και θα ήταν ένα παιχνίδι που θα τεσταρε τις δυνάμεις μου».

Ο Παπαδόπουλος είναι ένας πολύ πιεστικός αθλητής. Πως σκέφτεσαι να τον σταματήσεις και που θεωρείς ότι υπερτερείς;

«Καλύτερα να αφήσουμε την απάντηση για τις 2 Ιουνίου. Τι λέτε; Δεν έχω κανένα πλάνο, αυτό το αφήνω στον προπονητή μου, Εγώ απλά προπονούμαι 365 μέρες τον χρόνο σαν επαγγελματία αθλητής».

Ένα μήνυμα στο κοινό που θα έρθει να σας δει στις 2 Ιουνίου;

«Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Phillip Tui και στον κ. Καπωνη για την ευκαιρία. Θα είναι ένα μεγάλο σόου που δύσκολα γίνονται στην Ελλάδα με πολλές ευκαιρίες για νέα παιδιά που μπορεί αργότερα να παίξουν στο εξωτερικό».

Ως προς το κοινό, το μόνο που έχω να πω είναι να στηρίζουν τους φίλους και συγγενείς γενικά σε όλους τους αγώνες, γιατί κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Αν αγοράζουν εισιτήρια βοηθούν να ανοίξει ο δρόμος προς την επιτυχία μας. Οι καλύτεροι ας νικήσουν και ας το ευχαριστηθούμε».