05/05/2024

Γιάννης Μιχαλόπουλος: Στέλιο πάρε σοβαρά το ματς!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος ευελπιστεί να επανέλθει δυναμικά, έχοντας την δυνατότητα να πάρει την πολυπόθητη ρεβάνς, κόντρα στον Στέλιο Παπαδόπουλο, στο πλαίσιο του Best Fighter τον Οκτώβριο. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στο Fightsports. gr,  στέλνοντας το «μήνυμα» του στον αντίπαλο, πως όλα έχουν αλλάξει και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, με τον προηγούμενο αγώνας τους, στο Fightsports Tournament.

«Σέβομαι πάρα πολύ τις Καβαλιώτικες σχολές, έχουν βγάλει πολύ καλούς αθλητές. Σέβομαι τον Στέλιο, είναι καλός αθλητής και πολύ καλό παιδί. Αλλά να πάρει πολύ σοβαρά αυτόν τον αγώνα γιατί δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν που παίξαμε», τόνισε αρχικά ο Μιχαλόπουλος που συνέχισε επισημαίνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση, μετά τον τραυματισμό του.

« Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου στην  μύτη επιτέλους. Κάνω κάθε μέρα προπονήσεις. Είμαι στην περίοδο συντήρησης. Κάνω μονές αλλά πολύ δυνατές προπονήσεις και σπάρινγκ», ανέφερε ο Natural που κατέληξε στον στόχο του, που είναι μόνο η νίκη.

« Στόχος μου είναι μόνο η νίκη. Δεν έχω να αλλάξω κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μου. Το παιχνίδι μου είναι αυτό που είναι. Απλά θα πάω πλέον για να χτυπήσω και να χτυπηθώ».

Για το τέλος ο Γιάννης θέλησε να ευχαριστήσει το Fightsports.gr και την ευκαιρία που του δίνεται να μιλήσει…