28/04/2024

Αρχές Νοέμβρη το «No Limits» με επιστροφές και εκπλήξεις

Την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα του Νοεμβρίου θα επιστρέψει το No Limits στο μαχητικό προσκήνιο έπειτα από την τελευταία επιτυχία του 24ου σόου που έγινε το καλοκαίρι που μας αποχαιρέτισε προ ημερών. Το 25ο event που ετοιμάζει η Γεωργία Μπιτάκου θα επιχειρηθεί να έχει σημαδιακό χαρακτήρα, καθώς ενδεχομένως οι αγώνες να πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέα Παπανδρέου» εκεί όπου ξεκίνησαν όλες οι προσπάθειες του συγκεκριμένου μαχητικού θεσμού.

Main event 

H κυρίως μάχη του No Limits 25 έχει ήδη ξεκαθαρίσει και θα είναι για διεκδίκηση ζώνης. Ο Νίκος Κελέκης που κέρδισε με καταπληκτικό νοκ – άουτ τον Ελ Μπρουζίνι έγινε ο νούμερο ένα… μνηστήρας για να πάρει τη ζώνη των 80 κιλών από τον Δημήτρη Χιώτη. Ο αγώνας είναι κανονισμένος, επίσημες φωτογραφίσεις έχουν γίνει και το μόνο που μένει τώρα είναι η μάχη μέσα στο ρινγκ.

 

Βαριά… όπλα

Εξ αναβολής αγώνας του Σταύρου Γρηγορακάκη με τον Αντώνη Τζώρο… κλείδωσε για το No Limits 25. Οι δύο heavyweight είχε συμφωνηθεί να παίξουν στο προηγούμενο σόου, αλλά ο Τζώρος είναι ένα σοβαρό ατύχημα, χτυπώντας το πόδι του κι έτσι το παιχνίδι δεν έγινε τότε και όλοι περιμένουν τις αρχές Νοέμβρη για την ελληνική κόντρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γεωργία Μπιτάκου αποκάλυψε ότι στο επόμενο No Limits ο Γρηγορακάκης θα πάρει παιχνίδι με αντίπαλο από την Ολλανδία, όπως και ο Θανάσης Καρούσος των Fighters του Κώστα Αθανασόπουλου.

Επιστροφές 

Η Βαγγέλης Χατζής μετά την προπονητική του περιοδεία στις ΗΠΑ επιστρέφει στο No Limits για να παίξει το δυναμικό και θεαματικό μποξ που μας έχει συνηθίσει από τις προηγούμενες εμφανίσεις του. Επιστροφή στο kickboxing και τα μαχητικά δρώμενα με νέο προπονητικό team κάνει και η Καλλιά Κουρούνη, έχοντας στη γωνία της τον Νίκο Κρητικό.

Ψάχνουν…

Αντιπάλων αναζήτηση πραγματοποιείται για λογαριασμό των Ελ Μπρουζίνι και Νίκου Κοντογιάννη. Ο πρώτος κυνηγάει σαφέστατα την ανάκαμψη μετά την ήττα από τον Κελέκη, ενώ ο δεύτερος που εντυπωσίασε μέσα στην Τουρκία κόντρα στον Erkan Varol θέλει ένα δυνατό παιχνίδι και στην Ελλάδα.

Και χειροπάλη

Ο Χρήστος Γκιόκας κατάφερε να δημιουργήσει πολλούς φανς στη χειροπάλη με το παρουσιαστικό και τις επιτυχίες του και γι’αυτό θα βρίσκεται ξανά στο No Limits για να αντιμετωπίσει όχι έναν, αλλά τρεις χειροπαλαιστές την ίδια βραδιά.