06/05/2024

Από την «αδικία» της Αθήνας στην κορυφή του κόσμου!

Πλανητάρχης του kickboxing πρέπει να θεωρείται από χθες το βράδυ ο Σουριναμέζος fighter, Andy Ristie. H «μηχανή» σαν σε όνειρο έστειλε για… ύπνο τον αδιαπέραστο Georgio Petrosyan στο τρίτο γύρο της μάχης τους.

Κερδίζοντας τον Ιταλοαρμένιο  ο Ristie πήρε την πρόκριση για το μεγάλο τελικό της τετράδας των 70 κιλών. Εκεί, συνάντησε τον kickboxer που όλοι θεωρούσαν διάδοχο του Petrosyan.

r

Τελικά και ο Robin Van Roosmalen είχε την ίδια τύχη με τον Georgio. Δεν άντεξε την πίεση του Ristie και το συνεχές… ξύλο έμελλε να ανοίξει τις άμυνες του και κατά συνέπεια η… ξάπλα επισκέφθηκε τον βραχύσωμο Ολλανδό επίσης στο δεύτερο γύρο.

Νωρίτερα ο «PokerFace» είχε πάρει την πρόκριση από τον Kiria, κερδίζοντας τον δίκαια με απόφαση. Όμως ο τελικός δεν του έκατσε όπως θα ήθελε και για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να κάνει την απόλυτη διαφορά!

r1

Σημειώνεται ότι τον Andy Ristie τον είχαμε συναντήσει και στην Αθήνα. Ο Σουριναμέζος είχε παίξει στο K-1 της πρωτεύουσας. Είχε αιφνιδιάσει τον Andy Souwer, αλλά ο έτερος Ολλανδός πιο έμπειρος κατάφερε να «σπάσει» την πίεση του νέου βασιλιά του παγκόσμιου kickboxing!

r3

Το GLORY 12, λοιπόν στη Νέα Υόρκη επιφύλαξε μία τεράστια έκπληξη στους φανς, καθιστώντας νέο «αφεντικό». Τώρα σειρά έχει το GLORY 13 που θα γίνει στο Τόκιο.