29/04/2024

Απόηχος: Κυριλέ και επαγγελματικό το Scorpion 6

Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης 

Πιστοί στο ραντεβού μας έπειτα από κάθε διοργάνωση είμαστε και πάλι εδώ για να σχολιάσουμε το οργανωτικό κομμάτι του «Scorpion 6». Ο Γιώργος Σαριδάκης και η ομάδα του προετοίμαζαν αρκετό καιρό το έδαφος και από το μεσημέρι της Κυριακής κατάφεραν να μας παρουσιάσουν ένα νοικοκυρεμένο σόου, άκρως επαγγελματικό και ιδιαίτερα καλά στημένο.

Ροτόντες, στο κάτω διάζωμα τουλάχιστον δεν υπήρχαν κι έτσι ο χώρος έγινε αυτού κάθε αυτού αμφιθεατρικός, πράγμα που συνέδεε άριστα τον παρευρισκόμενο με το υπερυψωμένο ρινγκ και η ατμόσφαιρα «ζέσταινε» περισσότερο. Γενικά, όλα κυλούσαν ομαλά η ροή των αγώνων δεν έτυχε κανενός ευτράπελου και το «Scorpion 6» θα περάσει στην ιστορία σαν μια όμορφη διοργάνωση.

Ίσως αυτό που έλειπε, και ευθύνη δεν έχει η διοργάνωση να ήταν ο παλμός. Αυτό που λέμε φασαρία στις κερκίδες το ακούσαμε ελάχιστα. Πιθανόν εάν η μουσική ήταν πιο «up» και ο κόσμος να παρασυρόταν.

Στα θετικά να σημειωθεί ότι χάρη του μεγάλου προτζέκτορα  πίσω από το ρινγκ όλοι οι χορηγοί τιμήθηκαν δεόντως, όπως επίσης ότι γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, κανείς… παρατρεχάμενος δεν έκοβε βόλτες, πράγμα που στα ελληνικά events τείνει να γίνει συνήθεια.

Η Κατερίνα Στικούδη φυσικά και μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την εκρηκτική εξωτερική της εμφάνιση και με διαφορά ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε σόου μαχητικών αθλημάτων από πλευράς εμφάνισης, το τραγούδι ελέγχεται, αλλά σαν βλέπεις την Κατερίνα να χορεύει η φωνή περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Επιστρέφοντας στο διοργανωτικό κομμάτι αξίζει να σημειώσουμε ότι από το «Scorpion 4» κι έπειτα το event του Γιώργου Σαριδάκη έχει ανοδική πορεία και φυσικά αργά, αλλά σταθερά προσθέτει όλο και δυνατότερα ονόματα στην κάρτα του πράγμα που αν συνεχιστεί η εξέλιξη θα είναι ακόμη πιο μεγάλη.