29/04/2024

Απρίλιο το επόμενο Colosseum

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το promotion της Βορείου Ελλάδος για το επιτυχημένο event που διεξήχθη την 1η Δεκεμβρίου ενώ αποκάλυψε πως το επόμενο θα γίνει τον Απρίλιο. Aναλυτικά:


«Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Colosseum IV στο PAOK Sports Arena το Σάββατο στις 1 Δεκεμβρίου 2018 . Κοινά ομολογουμένως συγκαταλέγεται στις καλύτερες διοργανώσεις στην Ελλάδα, και είναι εφάμιλλη των μεγάλων διοργανώσεων διεθνώς. Η προσέλευση του κόσμου ήταν η αναμενόμενη πάνω από 2.000 άτομα, το reach των social media ξεπέρασε τις 60.000 χωρίς να υπολογίσουμε την δύναμη επικοινωνίας των χορηγών επικοινωνίας.
Η κάρτα αγώνων επιβεβαίωσε την ομάδα του matchmaking και τις προβλέψεις τους, καθώς οι αναμετρήσεις ήταν σχεδόν όλες καταπληκτικές, προσφέροντας θέαμα που έκοβε την ανάσα των παρευρισκομένων. Το σόου, ο ήχος, τα φώτα, οι συντελεστές, το κοινό, όλα δημιουργούσαν μια ατμόσφαιρα και προσέφεραν μια εμπειρία μοναδική.
Κάνοντας πάντα ένα βήμα μπροστά η παραγωγή αυτή τη φορά εμπεριείχε δύο πολύ σημαντικές καινοτομίες στο χώρο.
Η πρώτη καθιστά ιστορική στιγμή για την επαγγελματική πυγμαχία στην χώρα μας , καθώς διεξήχθη το Πρώτο Επαγγελματικό παιχνίδι στην Β. Ελλάδα, με καταγραφή του αγώνα στο επίσημο παγκόσμιο Boxrec., υπό την επίβλεψη, κανονισμούς και διαιτησία του ΣΕΠ και της EBU.
Η δεύτερη καινοτομία ήταν , η δυνατότητα έκδοσης στοιχήματος των αγώνων της διοργάνωσης μέσω μιας από τις πιο έγκυρες στοιχηματικές εταιρίες την Goalbet. Έτσι πλέον οι λάτρεις και οι γνώστες του χώρου είχαν την δυνατότητα να ποντάρουν στις προβλέψεις τους.
Ασυμβίβαστο και συνεχώς εξελισσόμενο το Colosseum Fight Show πάει κόντρα στο κατεστημένο της εποχής και παρουσιάζει υπερπαραγωγές για τα εγχώρια μεγέθη. Πρωταρχικός σκοπός η ανάδειξη της Ελληνικής δυναμικής τόσο σε επίπεδο αθλητών όσο και σε επίπεδο παραγωγής event, καθώς και η ανάδειξη και προβολή των μαχητικών σπορ και της κουλτούρας τους.
Επόμενος σταθμός Απρίλιος του 2019!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η τόσο μεγάλη διοργάνωση.
Ευχαριστίες αναλυτικά
Το προεδρείο του ΠΑΟΚ και τους εργαζόμενους του Γηπέδου, ειδικά τον Σίφη Κωσταντινίδη, τον Στύλα Κώστα από το τμήμα Μάρκετινγκ, τον Ηρακλή στην εστίαση και τους φύλακες που ξενύχτησαν μαζί μας στο στήσιμο/ ξε-στήσιμο.
Τον κύριο Τριανταφύλου Μιχάλη και την Ελληνική ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ, ΠΟΚ, για την αδειοδότηση των ερασιτεχνικών αγώνων.
Τον κύριο Γιώργο Στεφανόπουλο για την αδειοδότηση του ΣΕΠ και της EBU στο παιχνίδι πυγμαχίας και τον κύριο Νίκο Αιβαζίδη για την παρουσία του ως εκπρόσωπος .
Τον Κύριο Σμίαρη Θωμά και την ΕΟΠΤ για την αδειοδότηση της διοργάνωσης, στους επίλεκτους αγωνες.
Τους γιατρούς της διοργάνωσης , τον Δημήτρη Μπακιρτζή και την “Actionmaid”, και τον Αλέξανδρο Τζαβέα.
Επίσης τον Σάκη Σωτηράκη και την Ομάδα Διάσωσης που έδωσαν το παρόν έτοιμοι να βοηθήσουν, και φυσικά το ΕΚΑΒ ,
Τους “Cutman Greece” του Μιχάλη Σιούλη , τον Σμυρνιό Βασίλη και την ομάδα τους.
Τους διαιτητές μας, Στέλιο Θοδωρίδη, Φίλιππο Παπαντωνίου, τον Δημήτρη Φιλίππου, τον Σταμάτη Καμπάτσικα τον, Χρηστόδουλο Παρασχάκη και τον Κώστα Θεοδούλου, Τον διαιτητή ΜΜΑ Γιάννη Μαυρίδη και την ομάδα του.
Τη υπέροχη Μαρία Τσοπέη που μας προσέφερε ένα υπέροχο μουσικό διάλειμμα, την Χριστίνα Ζαβαλιάρη και την υπέροχη ομάδα της στο χορευτικό σόου.
Τον μοναδικό Εκφωνητή μας Κώστα Κωσταντινίδη, τον Dj Κώστα Βαραγιάννη, το συνεργείο Ήχου /Φωτός του Δημήτρη Πολυχωρινού, την ομάδα παραγωγής Βίντεο του Κωσταντινίδη Κώστα «Focus Film», την ομάδα των φωτογράφων, την Ελένη τη Λία, τη Μαρία, τα κορίτσια γύρων μας την Αιμιλία και τη Βάσω, τις χορεύτριες μας Ιφιγένεια και Μαρία.
Τον Τάσο Πετρίδη, το συνεργείο του Colosseum, την αγαπητή Ξένια Μυτάκου στην παραγωγή , την γραμματεία μας Κωσταντίνα Μανωλάκα, την Εύη Γκιουλέκα στο Δημιουργικό, τον Κώστα Κωσταντινίδη στα Βίντεο πρόμο, οι υπεύθυνες εισόδου Μαρα Τρεμκατζη , Μαρτίνα Τσουπαρίδου, Μαρία Καραουλάνη, για τις απονομές Σοφία Κυρκώστα, Δώρα Σόπογλου, τον υπεύθυνο ροής Νίκο Πεταρούδη και την ομάδα του , Παναγίωτη Κουτσοσίμο, Γιώργο Σταγκο. Floor manager ο Αντώνης Τερζής , υπεύθυνος επισήμων Κώστας Μπουμπάρης, υπεύθυνος VIP area Κώστας Ιωαννίδης, τον Παναγιώτη Λιακόπουλο υπεύθυνο ροής ρίνγκ , στα εκδοτήρια Γιάννης Μπαμπατζιάννης, στη Χρονομέτρηση τον Κώστα Χόνδρη, τον Αλέξανδρο, τον Στέφανο, τον Ραφαήλ και φυσικά όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν ανιδιοτελώς για να βγει εις πέρας αυτή η τεράστια παραγωγή.
Συνεχίζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δασκάλους και τις σχολές που συμμετείχαν και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους αθλητές που έδωσαν πραγματικές μάχες νου και σώματος.
Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα και στην οικογένεια των BudoFighters του Νάσου Γλυκή για την βοήθεια τους στην προετοιμασία και γωνία των αθλητών της σχολής.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς της διοργάνωσης που είναι σταθερά μαζί μας και συνεχώς αυξάνονται.
Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά με σχέσεις αμφίδρομες, ειλικρινείς και αποδοτικές με στόχο την εξέλιξη και το κοινό όφελος.
ΛΙΣΤΑ ΧΟΡΗΓΩΝ COLOSSEUM IV
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
NOVA TV ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ OFFICIAL BROADCASTER
NORTH FM 98*
ARENA
LIBERO 107,4*
PAOK 24*
VORIA GR *
KOSMORADIO 95,1
PLUS RADIO 102,6
MORE 103
HELLENIC MEDIA GROUP
ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
1) GOALBET
2) SWEDISH SECURITY S&S
3) MEZAP χαλβαδοποιία
4) ALFA ΠΑΓΩΤΑ
5) KNK INSURANCE SOLUTIONS
6) NESPO ATHLETICS
7) OLYMPUS SPORT (MARTIAL ARTS EQUIPMENT)
8) FORCE 1 (MARTIAL ARTS EQUIPMENT)
9) MERCEDES GARAGE
10) ARIANE E-SHOP
11) AMYNOS ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
12) ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
13) MAKEΔONIKH ΠΑΝΙΔΗΣ
14) ΓΟΡΙΛΑΚΙΑ (εστιατόριο)
15) ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ (εστιατόριο)
16) ΔΑΣΚΑΛΟΣ (εστιατόριο)
17) ΟΥΖΕΡΙ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΖΑΙΡ
18) ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΟ
19) KINGSTON (καφε μπαρ Λαμπρακη)
20) DESEO (καφε Μπαρ Αναξιμάνδρου)
21) BIKE IT (ποδήλατα Νέα Παραλία)
22) Καταστήματα COMFEE, όλα μαζί βολεύει…
23) ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
24) ΚΙΚΙΛΗΣ SPONDYLOTHERAPY
25) ΤΡΕΜΚΑΤΖΗΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ
26) ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ METAL CONSTRUCTIONS.
27) BUDOFIGHTERS
28) EVLOGIMENOS suits
29) XTREME STORES
30) SUPERFIGHTERS ENERGY DRINK
31) ACTION MAID ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΗ
32) OCEANIA yachting
33) SUPERFIGHTERS ENERGY DRINK
34) ΕΥΤΟΝΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑZ».