17/05/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Σκληροπυρηνικός» Χατζηχρόνογλου κόντρα στον Karapetyan!

Γράφει Μάνος Ναβροζίδης 

Ακόμη μία επιβεβαίωση του fightsports.gr όσον αφορά την έλευση του Karapet Karapetyan στην Ελλάδα και στην διοργάνωση «Gladiators» του Τάσου Τσάλα. Ο Έλληνας δάσκαλος και promoter αναζητούσε αντίπαλο για τον αστέρα του GLORY και πριν καιρό είχατε διαβάσει αποκλειστικά εδώ ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου.

Ο «Professor», όπως μας έχει συνηθίσει στη γεμάτη εμπειρίες καριέρα του… φτιάχνετε με τις δυναμικές προκλήσεις κι έτσι δεν άργησε να πει το πολυπόθητο «ναι» στη μάχη κόντρα στον Karapetyan. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν αμφότεροι είχαν αγωνιστεί εκ νέου με το «βαρύ χαρτί» του GLORY να κερδίζει τον Χατζηχρόνογλου.

karape

Οπότε, αναφερόμαστε σε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον νικητή του βραβείου fightsports (ως κορυφαίος Έλληνας kickboxer για το 2013) να επιχειρήσει την εκδίκηση απέναντι στον σκληρό Karapetyan ο οποίος να θυμίσουμε ότι πριν τον αγώνα στο «Gladiators» θα παίξει στο GLORY της Κροατίας με τον Artur Kyshenko που προπονείται σκληρά για να φτάσει στην κατάκτηση της ζώνης!

Στις 12 Απριλίου, λοιπόν, η κάρτα αγώνων στο σόου της Χαλκίδας είναι ιδιαίτερα δυνατή με ενδιαφέροντα παιχνίδια και σαφώς το κοινό κερδίζει το point μίας σούπερ βραδιάς με θέαμα και ποιοτικές αναμετρήσεις.

karapet1