19/05/2024

Απαντάει η πλευρά Παπαδόπουλου στο Best Fighter

Απάντησε η πλευρά του Στέλιου Παπαδόπουλου στην ανακοίνωση του Best Fighter για την αφαίρεση της μάχης Παπαδόπουλος vs Μιχαλόπουλος από την κάρτα αγώνων. Διαβάστε:

«Με τα παρακάτω θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε επίσημα την ακύρωση της συμμετοχής του Στέλιου Παπαδόπουλου στο Best Fighter 2014 λόγω μη τήρησης των συμφωνηθέντων από το διοργανωτή.

Από πλευράς μας στηρίξαμε τη διοργάνωση παρά την περσινή κακή έκβαση της διοργάνωσης και μάλιστα είχαμε συμφωνήσει από τον Αύγουστο για την αναμέτρηση με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο.
Τον Σεπτέμβριο υπογράψαμε το συμβόλαιο για την πραγματοποίηση του αγώνα στα τέλη Νοεμβρίου και αναλόγως προγραμματίσαμε την προετοιμασία του αθλητή Στέλιου Παπαδόπουλου.
Στα μέσα Νοεμβρίου, μόλις λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση, μας ανακοινώθηκε ότι και η ημερομηνία αλλάζει για τις 6 Δεκεμβρίου και ο Γιάννης δε θα παίξει.
Αντίπαλο δε μας έδωσαν για τη νέα ημερομηνία, παρόλαυτα ο ίδιος ο Στέλιος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι θα είναι συνεπής στο νέο ραντεβού ανεξαρτήτως αντιπάλου, παρά την μη τήρηση των συμφωνηθέντων από τη διοργάνωση.
Οκτώ ημέρες πριν τη νέα ημερομηνία, μας ανακοινώθηκε με email στα ΜΜΕ ότι ούτε η 6η Δεκεμβρίου θα είναι η ημερομηνία διεξαγωγής του event, παρά το γεγονός ότι είχαμε λάβει εισιτήρια του αγώνα τα οποία είχαμε ήδη διανείμει προς προπώληση ενόψει της νέας «άγνωστης» αναμέτρησης μας.

Τελικά η ημερομηνία μεταφέρθηκε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015.
Επίσης ενημερωθήκαμε τηλεφωνικώς από τον ίδιο τον διοργανωτή ότι ούτε σ αυτή την ημερομηνία δε θέλει να αγωνισθεί ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, Σύμφωνα με τα λεγόμενα του διοργανωτή.
Σήμερα, 9 Δεκεμβρίου αναρτήθηκε επίσημη ανακοίνωση από το B.F. η οποία αναγράφει προφανώς εντέχνως ότι «η ημερομηνία μεταφέρθηκε για την ανάρρωση των αθλητών… » και ότι «δεν κατέστει δυνατόν η ολοκλήρωση του αγώνα καθαρά από μεριάς και των δύο αθλητών…» μόνο που ο Στέλιος Παπαδόπουλος ποτέ δεν τραυματίστηκε ή δεν έκανε πίσω σ αυτό το παιχνίδι, όπως οφείλει κάθε επαγγελματίας αθλητής που σέβεται τους διοργανωτές, το κοινό και τον εαυτό του.

Όπως είναι φυσικό έχοντας εκπληρώσει και πέραν του δέοντος τους όρους του συμβολαίου το οποίο υπογράφηκε για συγκεκριμένη ημερομηνία και αντίπαλο , ο αθλητής Στέλιος Παπαδόπουλος δε θα λάβει μέρος στο B.F. 2015 , καθώς δεν τηρήθηκε καμία από τις παραμέτρους της συμφωνίας μονομερώς από την πλευρά του διοργανωτή.
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Ο Στέλιος Πασπαδόπουλος δίνει ραντεβού με τους fans του την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στο EFL 3 σε διεθνούς ενδιαφέροντος αναμέτρηση με τον Erkan Varol.

η ομάδα του Στέλιου Golden Boy Παπαδόπουλου»