30/04/2024

Αντρέας Ορφανίδης: Τεράστια τιμή που στήριξαν προπονητές και αθλητές στο σεμινάριο του Souwer

O Αντρέας Ορφανίδης έκανε ένα σπουδαίο σεμινάριο με τον Andy Souwer πριν από λίγες μέρες και με την ανακοίνωση του ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε τονίζοντας πως ο στόχος επετεύχθη. Αναλυτικά:


«Ο Andy Souwer ήταν μαζί μας στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο στις 13 και 14 του Γενάρη όπου πραγματοποίησε ενα εξαιρετικό διήμερο Workshop. Ήταν πραγματικά άκρως ικανοποιητικό να βλέπεις αθλητές αλλά και προπονητές από διάφορες σχολές της Ελλάδας και της Κύπρου να προπονούνται μαζί με έναν από τους κορυφαίους αθλητές του Κ1 παγκοσμίως και να περνάνε καλά, να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Ο στόχος που βάλαμε με τους συνεργάτες μου όλο αυτο το καιρό που ετοιμάζαμε το σεμινάριο – πάνω απο 4 μήνες δηλαδή – ήταν να είναι μια πραγματικά όμορφη εμπειρία για τους συμμετέχοντες και πιστεύω οτι το καταφέραμε.

Σεβόμενοι όλους όσους βρεθήκανε στο σεμινάριο μας, προσφέραμε μια εμπειρία που είχε πολύ υψηλό κόστος, σε μια πολύ προσιτή τιμή για τον καθένα, σε έναν χώρο ιδανικό για τις προπονήσεις μας και ταυτόχρονα σε γκρουπάκια με περιορισμένο αριθμό θέσεων για να μπορεί να γίνει μια πιο προσωπική και ουσιαστική δουλειά. Θέλω να σας ευχαριστώ όλους έναν – έναν για την τεράστια τιμή που μας κάνατε και για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε αυτό το διάστημα, ο καθένας με τον τρόπο του γιατί πραγματικά κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να καταφέρει πολλά μόνος του κι εγώ είχα μαζί μου ένα στρατό.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τον Γιώργο Ραφτόπουλο και τις εταιρείες του Die Nasty και True Love Tattoo, τον Αιμίλιο Γιαγτζόγλου και την εταιρεία συμπληρωμάτων QNT Greece, τον δάσκαλο Τσάλα Τάσο που είναι πάντα δίπλα μου και την εταιρεία Force1, τον Δημήτρη Κώτση και την εταιρεία Legacy Apparel, τον Βασίλη Ταιπλιάδη και την εταιρεία Top Ten, τον Μπάμπη Ξυμιτίδη και την εταιρεία Divino Coffee, τον Απόστολο Μπόζη και την εταιρεία του Fighter Gums, τα αδέρφια Nord – Μπίλυ και Αλέξη Νικολακόπουλο και την εταιρεία τους Fighter’s Dome, τον Δημήτρη Χριστοφορίδη και τα εστιατόρια Nice n Easy στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά, τον φυσικοθεραπευτή μου Θεόφιλο Βασιλάκη, την Έφη Ντακόλια και την Εύη Ακουμιανάκη από τα Physiotouch, τον Γιάννη Φρυγανιώτη και την Pizza Milano, τον Φαμπιών Δελή και το εστιατόριο ΜΟΙΡΕΣ στον Άλιμο, τις επιγραφές Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στην Κυψέλη, τον Ανδρέα Καλίμνιο, την εταιρεία Μ33, το κορυφαίο Barber’s & Co στην Κηφισιά, τη σχολή χορού Μαίρης Βανδώρου, τον Γιώργο Πατρελάκη και το Mmateam.gr, τον Γιάννη Τραγανίδα και την ομάδα του στο Taffpictures, το Workout Hall και τα αδέρφια Ευγένιο και Παύλο Μπράτου, την Citroen και τον όμιλο Συγγελίδη και τους χορηγούς επικοινωνίας μας, τον Διονύση Στρούμπο και την Novasports, τον Γιώργο Δαβιτίδη, Κίμωνα Οζζ και Μάνο Ναβροζίδη από το fightsports.gr , τον Βάιο Μπρουζιώτη και το Ufight.gr, τον Aνδρέα “Big A” και το prizefighting.gr. 

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω την Βαλεντίνα Βασιλάτου, την Ναταλί Παβλόφ, την Μαρία Κάζου για την πολύτιμη βοήθεια της στην οργάνωση του σεμιναρίου, την γυναίκα μου Μαργαρίτα Βανδώρου για όλα , την οικογένεια μου, την Βάσω Οικονόμου, όλη την ομάδα απο το Orfanidis Fight Team, όλους τους προπονητές και αθλητές που παρευρέθηκαν στο σεμινάριο μας, τους αγαπημένους φίλους και συνάδελφους ηθοποιούς Μένια Μαθιουδάκη, Δημήτρη Λιακόπουλο, Αλέξη Γεωργούλη για την σημαντική υποστήριξη τους, την Σαββίνα Παπάζογλου και φυσικά τον θρύλο του Ελληνικού kickboxing που κατέκτησε την κορυφή στις σπουδαιότερες διοργανώσεις του κόσμου τον Iron Mike Ζαμπίδη που μας τίμησε με την παρουσία του συνοδευόμενος από την απαστράπτουσα μάνατζερ του, Τόνια Φουσέκη. Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου».

Σεμινάριο με τον @andy8souwer2official από το @orfanidisteam #seminar #andysouwer #martialarts #kickboxing #fightsports #fightsportsgr #fightsportsgreece #orfanidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fightsports.gr (@fightsports.gr) στις

Σεμινάριο με τον @andy8souwer2official από το @orfanidisteam #seminar #andysouwer #martialarts #kickboxing #fightsports #fightsportsgr #fightsportsgreece #orfanidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fightsports.gr (@fightsports.gr) στις