19/05/2024

Ανοιχτό σε νέες προκλήσεις το Kondylakis Team

Ανακοίνωση Kondylakis Team 

Μια μέρα μετά τους αγώνες των 2 αθλητών μας στο the battle και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως αυτούς που πίστεψαν σε εμάς και μας στήριξαν. Πρώτα από όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο Α.Σ Ατρόμητος Τρίαδιου που προσφάτως μας δέχτηκε στην αθλητική του οικογένεια ενδυναμώνοντας μας ,ακόμα ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις εταιρίες anthraxclothing και super fights energy drinks για την ευγενική τους χορηγία.

Σχετικά με τους αγώνες των αθλητών μας θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες αναφορές πιο συγκεκριμένα ο Γιαννόπουλος μας πρόσφερε ένα δυνατό θέαμα όμως οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν καθώς ανέβηκε στο ρινκ καταβεβλημένος από τον πυρετό και έχοντας απέναντι του έναν σκληρό αντίπαλο. Ο Αβραμίδης έδωσε και αυτός έναν δυνατό αγώνα απέναντι σε ένα από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής πυγμαχίας , η ήττα ήταν αναμενόμενη και ευπρόσδεκτη καθώς για μας είναι τιμή να μπορούμε να δίνουμε αγώνες με τέτοιους αντιπάλους.

Τέλος θα θέλαμε να πούμε πως η ομάδα του Κονδυλάκη είναι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και ετοιμάζεται δυναμικά για τα επόμενα βήματα   

avramidis battle