02/05/2024

Ανακοινώσεις για το Κακαρίκος-Μπένοφ!

Πώς και πώς οι φανς του kickboxing στην Ελλάδα περιμένουν χρόνια τώρα τη σύγκρουση μεταξύ του Βασίλη Κακαρίκου και του Στάθη Μπένοφ. Μάλιστα, στα πλαίσια του Best Fighter 2013 ο κόσμος επέλεξε το συγκεκριμένο ζευγάρι, αλλά για τους παρακάτω λόγους που εξηγεί η διοργανώτρια Αρχή ο θεαματικός, όπως αναμενόταν αγώνας, τελικά δεν θα γίνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μέχρι τώρα σας ανακοινώναμε τα ζευγάρια που έχουν επιλεχθεί για να συμμετάσχουν στο Best Fighter. Τώρα θα σας ανακοινώσουμε και ποια ζευγάρια επιλέξατε εσείς, τα οποία εν τέλει δεν θα συμμετάσχουν. Ένα από αυτά, όπου και οι 2 αθλητές ήταν μέσα στη δεκάδα των καλυτέρων μαχητών της Ελλάδος και ψηφίστηκαν από το κοινό ώστε να έιναι ένα εκ των 5 ζευγαριών ήταν ο Βασίλης Κακαρίκος και ο Στάθης Μπένοφ.

Για τον Βασίλη Κακαρίκο όπως αναφέραμε και παλαιότερα οι λόγοι που τον οδήγησαν στη μη συμμετοχή του, παρ’ όλο που ο αγώνας γίνεται στην πόλη του, είναι οι διαρκείς υποχρεώσεις του με τη σχολή του και τους μαθητές του διότι δεν δύναται να αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο για την προετοιμασία του σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση.

Από την άλλη ο Στάθης Μπένοφ δεν θα συμμετάσχει διότι δεν συμφώνησε ο manager του με τους όρους της διοργάνωσης. Έτσι ο Στάθης δεν θα μπορέσει, όπως ειπώθηκε από την αρχή της διοργάνωσης για όσους δεν αποδέχονται του όρους της, να διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου μαχητή της χρονιάς αν και είχε επιλεχθεί από το κοινό.

Να ευχηθούμε για τους 2 κορυφαίους μαχητές μας να είναι κοντά μας στο Best Fighter 2014