04/05/2024

Ανακοίνωση Πετρίδη για το Minotaur of Creta

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Τάκης Πετρίδης για την διοργάνωση Minotaur of Creta και τον αγώνα Παπαδάκη vs Τραβαγιάκη. Αναλυτικά:


«Περιμένοντας μάταια 11 μέρες την διοργανώτρια αρχή του promotion the Minotaur of Creta να αναλάβει την ευθύνη για το λάθος αποτέλεσμα που σκόπιμα έδωσε αντίθετα, παρά την απόφαση των κριτών με την δικαιολογία της έδρας στον αγώνα Παπαδάκης vs Τραβαγιακης, αποφάσισα παίρνοντας την ευθύνη του λόγου μου να αναφερθώ στα γεγονότα.

Ως προπονητής και διοργανωτής αντιμετώπισα καταστάσεις πρωτόγνωρες για τα σημερινά δεδομένα.. Στον συγκεκριμένο αγώνα αντικατεστησα ως γωνιά στον αθλητή Παπαδακη Κωνσταντίνο τον δάσκαλο και φίλο Νίκο Φιλη..

Μετα την λήξη του αγώνα κι ενώ οι κριτές έδωσαν με πλειοψηφική απόφαση την γωνία μας ο διοργανωτής και γονιός του αντιπάλου άλλαξε με δική του πρωτοβουλία το αποτέλεσμα όπου μετά από δικές μου διαμαρτυρίες και ενημερωνοντας τον κόσμο γι’ αυτό που συνέβη άλλαξε πάλι σε extra round το οποίο κερδίσαμε αλλά πάλι η απόφαση ήταν υπέρ του αντιπάλου( πάλι με παρέμβαση του διοργανωτή).

Γυρίζοντας Αθήνα το βίντεο εστάλη σε ομοσπονδιακό διαιτητή όπου μας δικαίωσε βγάζοντας ισόπαλους τους 3 γύρους,και δίνοντας νίκη σε εμάς στο extra round.

Ως διοργανωτής με 18 διοργανώσεις στο ενεργητικό μου από το 2011 θεωρώ απαράδεκτη την οποιαδήποτε παρέμβαση του διοργανωτή σε αποτέλεσμα αγώνα. Δεν το έχουμε κάνει ποτέ και ούτε πρόκειται..

Θέλω να επισημάνω ως προς τιμήν της η αντίπαλη γωνία και συγκεκριμένα ο προπονητής Dimitris Makridis ζήτησε από την πρώτη στιγμή να τηρηθεί η απόφαση των κριτών. 

Τελος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κρητικο κοινό που αποδοκίμασε την αδικία και που ακόμα μετά απο 11 μερες δεχόμαστε μηνύματα συγχαρητηριων απο φιλάθλους που παρευρέθησαν αλλά και τοπικούς προπονητές».

Στην συνέχεια ήρθε η απάντηση του Ιγνάτιου Τραβαγιάκη:

«Κ. Τάκη Πετρίδη. Με όλο τον σεβασμό που σας έχω λόγο παλαιότητας. Εφόσον η ομάδα σας αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα του αθλητή σας. Κώστα Παπαδακη. Που αντιμετώπισε τον αθλητή Τραβαγιάκης Μανουσο, The Minotaur Of Creta. 

Θα θέλαμε να σας προσκαλεσουμε ακόμα μια φορά στο νησί μας. Για την ρεβάνς. Που θα γίνει προς τέλος Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης  με την ονομασία διοργανώσεις  No Fight Victory 4.

Για τους λόγους που ζητάμε αυτό το παιχνίδι είναι η εξής ο αθλητής από την Κρήτη δεν έπαιξε το παιχνίδι που του ανάλογη ούτε το 40% για τους λόγους σεβασμό ηλικίας που γνωρίζετε και ο ίδιος. .. .λόγω φορτωμένου προγράμματος της σεζόν του αθλητή Τραβαγιάκη Μανούσου γι’αυτό σας προτείνουμε τέλος Οκτωβρίου. Με εκτίμηση προς το σεβαστό πρόσωπα σας, περιμένουμε την απάντηση σας». 

Photo:Studio Karteris