03/05/2024

Ανακοίνωση Γιάννη Παγανιά για όσα έγιναν στο PROMO FIGHT 2 στην Πάτρα!!

Πριν από λίγο ο διοργανωτής του PROMO FIGHT 2 Γιάννης Παγανιάς εξέδωσε μέσω του προφίλ του στο facebook ανακοίνωση για τα όσα έγιναν χτες, Σάββατο 8/2 στο Promo Fight 2 αποδίδοντας την δική του ξαφνική απουσία που έφερε και άδοξο τέλος της διοργάνωσης αλλά και τις σοβαρές κατηγορίες από την παρουσιάστρια Κάλλια Κουρούνη (διαβάστε εδώ) και άλλους διοργανωτές, σε ξαφνική έντονη αδιαθεσία που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

«Με λυπη μου κ πληρη ειλικρινεια ζητω συγγνωμη απο το φιλαθλο κοινο της Πατρας , τους αθλητες και τους προπονητες που δεν ολοκληρωθηκε η διοργανωςη PROMO FIGHT 2.
Σας δηλωνω οτι ουδεποτε κρεμασα τη διοργανωση «promo fight» , πηρα οπως ειπαν τα λεφτα κ εφυγα!
Λογω της απογοητευσης που ενιωσα απο τη μικρη προσελευση του κοινου, καθως ως ευκολοπιστος πιστεψα τις μεγαλες υποσχεσεις πολλων «φιλων», ενιωσα εντονη αδιαθεσια και με μετεφεραν οι οικιοι μου σε ιδιωτικο νοσοκομειο.
Κανενας δεν εδωσε εντολη να μην ολοκληρωθει η διοργανωση.
Το «προνομιο» αυτο το πηρε μονη της η παρουσιαστρια που προφανως ξεχασε την 5 αστερων φιλοξενια που της παρειχα μια εβδομαδα στην Πατρα!
Απο το PROMO FIGHT 1 ολοι οι αθλητες πληρωθηκαν και πριν την αποχωρηση μου απο το «ΤΟΦΑΛΟΣ» το 80% των εμπλεκομενων ειναι ηδη προπληρωμενοι!
Με πληρη ειλικρινεια σας δηλωνω οτι κατα την αποχωρηση μου ειχα μαζι μου 60 ευρω και μονο και ρωτω:
Γιατι να «εξαφανιστω» για 3-4000 ευρω που απεμεναν για να ολοκληρωθουν οι πληρωμες!
Με πικρια αλλα και πληρη γνωση δηλωνω οτι αποχωρω απο το χωρο !!
Ευχαριστω οσους με στηριζουν ακομα και τωρα και δηλωνω υπευθυνα οτι θα καλυφθουν οι οικονομικες απαιτησεις και των υπολοιπων εντος των ημερων».