13/05/2024

Άλλα πέντε ζευγάρια το Promo Fight

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Eμπλουτίζεται η κάρτα του Promo Fight με άλλα πέντε ζευγάρια που ανακοινώθηκαν από τον Γιάννη Παγανιά. Δυνατή γυναικεία αναμέτρηση Φινέ- Βασιλείου ενώ ο promoter κατάφερε να κλείσει δυνατά ονόματα όπως ο Τοσλούκο και ο Ντρόλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο “δρόμο” για την Πάτρα η Promo Fight είναι έτοιμη να ανακοινώσει άλλα πέντε παιχνίδια που είναι στην Main Card ενόψει του Patra VS All.  Οι αμαζόνες του γυναικείου Kickboxing Δανάη Φίνε και Εύα Βασιλείου θα αναμετρηθούν μπροστά στο Πατραϊκό κοινό. Η μεν πρώτη παίζει στο “σπίτι” της και οι απανταχού Πατρινοί θα είναι εκεί για να την δουν απέναντι στην ανερχόμενη αθλήτρια από την Πρέβεζα που έρχεται για να αποδείξει πως δεν παίζουν ρόλο οι έδρες. Ο αγώνας θα είναι στα -60 κιλά, 3χ2 με τις δύο αθλήτριες να έρχονται από το Kariotis και Kentzos team αντίστοιχα.

Δεύτερο ζευγάρι θα είναι αυτό του Γιάννης Ντρόλα με τον Σωτήρη Μορφούλη. Οι δύο τους θα παίξουν σε αγώνα Κ-1 στα 80 κιλά για το ξεκαθάρισμα. Οι δύο αθλητές προέρχονται από δύο σπουδαίες ομάδες όπως αυτές των Κακαρέλη και Ultra Fighters.

Βίκτωρας Νικολόπουλος και Ορφέας Ράιδος θα χαρίσουν με την εμπειρία τους ένα σπουδαίο ματς προερχόμενοι από τον Α.Σ. Σπάρτακος και Σολομονίδης team αντίστοιχα.

Σούπερ ζευγάρι και το τέταρτο με τον Βίκτωρα Τοσλούκο να έρχεται στην Πάτρα μονάχα για να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Μιχάλη Κατσένη που δεν έχει καμία διάθεση να χαριστεί. Κόντρα και σε δύο ακόμα μεγάλες σχολές των Πρωτέα Ραφήνας και Σπάρτακο αντίστοιχα.

Μario Baiceanu και Δημήτρης Σουλάκης θα τα δώσουν όλα μπροστά στο κοινό στα -90 όπου συνηθίζεται να βλέπουμε συναρπαστικούς αγώνες. Κονταρομαχία σχολών μεταξύ Kariotis team και Κapsimalis team.

Όλα αυτά στο “Patra vs All”, στις 8 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Στάδιο της Πάτρας “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΦΑΛΟΣ”, με συνδιοργανωτές την PROMO FIGHT BY PAGANIAS και KARIOTIS TEAM..».

Αναλυτικά οι «μονομάχοι»:

Δανάη Φινέ vs Εύα Βασιλείου -60  3χ2 K-1

kariotis team kentzos team

Γιαννης Ντρόλας vs Σωτήρης Μορφούλης  80 K1 3″ Sec clinch και γόνατα

kakarelis team vs ultra fighters team

Βίκτωρας Νικολόπουλος vs Ορφέας Ραιδος 3χ3 77kg Κ-1

Α. Σ. Σπάρτακος VS Σolomonidis team

Μιχάλης Κατσένης VS Βίκτωρας Τοσλούκο 3χ3 80  Κ-1

Α. Σ.  Σπάρτακος  VS Πρωτέας Ραφήνας

Marios Baiceanu VS Δημήτρης Σουλάκης -90 3χ3 Κ-1

Kariotis team vs Kapsimalis team