04/05/2024

Αλλαγή αντιπάλου για Σοφοκλέους ενόψει Ρωσίας

Δυνατή μαχητική εβδομάδα ξεκίνησε και σε πρώτο πλάνο είναι οι μάχες των Γιάννη Σοφοκλέους και Πέτρου Βαρδάκα στην Ρωσία.


Η Hurricane Family και ο Deni Leonidis άνοιξαν τον δρόμο στους δύο Έλληνες μαχητές να αγωνιστούν στην Ρωσία.

Για τον Σοφοκλέους μάλιστα προέκυψε και ένα απρόοπτο καθώς ο Yuri Bessmertny δήλωσε αδυναμία να αγωνιστεί καθώς έπαιξε πρόσφατα στο Bellator.

Αυτό φέρνει ως αποτέλεσμα αντίπαλος του να είναι ο Victor Monfort. Για την νέα εξέλιξη εξέδωσε ανακοίνωση ο μάνατζερ-προπονητής του Σοφοκλέους, Στέλιος Πολίτης. Αναλυτικά:

«Η σπουδαία μάχη του Γιάννη Σοφοκλέους 7 Δεκεμβρίου στη Ρωσία στους τελικούς του World Cup TNA Fights θα είναι απέναντι στον Ισπανό Víctor Monfort Fernández έναν πολύ δυνατό αθλητή που θα είναι ο νέος αντίπαλος μας.

Ο Besmertny δήλωσε αδυναμία να αγωνιστεί μετά την επικράτηση του στο Bellator προχθές με ομόφωνη απόφαση του Ghajji για ευνόητους λόγους ξεκούρασης. Έτσι ο Ισπανός θα βρεθεί απέναντι μας στους τελικούς μιας και στο τελευταίο του ματς στη Ρωσία έδωσε νοκ αουτ που του σφράγισε το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά.

Είμαστε έτοιμοι για μια σπουδαία εμφάνιση και αποτέλεσμα με το Γιάννη να επανέρχεται δυνατότερος από ποτέ. Να ευχαριστήσω ακόμα μια φορά τον Deni Leonidisγια τον αγώνα αυτό».