04/05/2024

Αλλαγές στα Μυρμιδόνια 2014

Αλλαγές σε δύο ζευγάρια της κάρτας του event Μυρμιδόνια 2014 ανακοινώθηκαν από την διοργάνωση λόγω τραυματισμών. Συγκεκριμένα, εκτός αγώνων βγαίνει ο Αλέξανδρος Σέρτσας με την θέση του να παίρνει ο Σταύρος Ζαφείρης ενώ στην ΜΜΑ μάχη της βραδιάς, την θέση του Γιάννη Αναγνωστόπουλου θα πάρει ο Middleweight Πρωταθλητής του Cage Survivor, Άγγελος Παπουναϊσβίλι.

Διαβάστε αναλυτικά όλη την ανακοίνωση αλλά και την νέα συνολική κάρτα αγώνων:

«Οι τραυματισμοί…… έφεραν μεγάλα ζευγάρια στα «Μυρμιδόνια 2014»

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής προέκυψαν, στην διοργάνωση που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον τα «Μυρμιδόνια 2014».

Οι τραυματισμοί των Σέρτσα και Αναγνωστόπουλου έδωσαν την ευκαιρία στους Σταύρο Ζαφείρη και Άγγελο Παπουναϊσβίλη να …….κατηφορίσουν από τα Ιωάννινα και την Πρέβεζα στην Πλατεία Ηρώων στην Μεταμόρφωση, για να διεκδικήσουν την νίκη απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014.

Η μεγάλη αναμέτρηση του Νίκου Γκίκα με τον Αλέξανδρο Σέρτσα δεν θα γίνει ποτέ λόγω τραυματισμού του δεύτερου και την θέση του θα πάρει ο ταλαντούχος Γιαννιώτης αθλητής του Στέφανου Αποστολάκη ,Σταύρος Ζαφείρης του συλλόγου Άτρωτος Ιωαννίνων.

Τραυματισμός προέκυψε όμως και για τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο της Hellas Top Team , για τον μοναδικό αγώνα ΜΜΑ της διοργάνωσης. Μέσα από αυτή την άτυχη στιγμή προέκυψε όμως  μία ακόμη πιο δυνατή αναμέτρηση. Ο Θανάσης Dragnev της Theofanous & Nicolopoulos Team θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο , Άγγελο Παπουναϊσβίλη αθλητή του Σπύρου Σολομωνίδη και της Pitbull Team Πρέβεζας.

Τέλος στα τελευταία νέα από την διοργάνωση των «Μυρμιδονίων», η προετοιμασία του Νίκου Κελέκη βρίσκεται στην τελική ευθεία ενόψει του πολύ μεγάλου αγώνα απέναντι στον Μαροκινό Ismail El Brouzini της Βυζαντινός Target Group και Kritikos Camp. Ο αθλητής της Theofanous Elite Team θέλει να είναι απολύτως έτοιμος για την επανεμφάνιση του στα ring, αφήνοντας στο παρελθόν τους απανωτούς τραυματισμούς που τον κράτησαν 1,5 χρόνο χωρίς αγώνες.

Με τις αλλαγές που έχουν προκύψει στα ζευγάρια και αναμένοντας το κλείσιμο και των τελευταίων  2 αναμετρήσεων  των pre -games για τους αθλητές Παπουτσάκη (Rama Camp) και Φασομυτάκη (Fight Club Galatsi) η κάρτα των αγώνων έχει ως έξης :

MAIN EVENT

Κελέκης Νίκος (Fight Club Galatsi) – Ismail El Brouzini (Malios Team) στα 81 κιλά K1

Γκίκας Νίκος (Fight Club Galatsi)  – Ζαφείρης Σταύρος (Άτρωτος Ιωαννίνων) στα 73 κιλά Κ1

Φεζουλάϊ Γιάννης (Fight Club Galatsi)  – Μύλος Αλέξανδρος (Rama Camp) στα 81 κιλά K1

Κερπάτσι Σωκράτης (Fight Club Galatsi)  – Μουστάκης Γιώργος (Drinas Team) στα 66 κιλά Κ1

Ντράγκνεφ Θανάσης (Fight Club Galatsi)    – Παπουναϊσβίλη Άγγελο (Pitbull Team) στα 79 κιλά ΜΜΑ

Καγκελίδης Γιάννης (BG Academy) – Παπουτσάκης Πέτρος (Rama Camp) στα 60,50 κιλά Κ1

Μαυρόπουλος Κλεάνθης (K1 Δαναός) – Μπλάνας Μάριος (ΜΜΑ Gym) στα 81 κιλά Κ1

Pre Games

Κονταξάκης Σωτήρης ( Μυρμιδόνες Μαχητές) – Στρατηνάκης Πάρης  (Fight Club Larissa) στα 75 κιλά Κ1

Κούστα Χριστίνα (Fight Club Galatsi)  – Πατούλα Ευαγγελία (K1 Δαναός) στα 53 κιλά Κ1

Καγκελίδης Γιώργος (BG Academy)  – Οικονομόπουλος Χρήστος (Fight Club Galatsi)   στα 65 κιλά Κ1″