07/05/2024

Αλέξης Σύρος: Υπερτερώ του Γκίκα σε εμπειρία και μποξ, φέρτε μου Rico και Jon Jon!

Ο Αλέξης Σύρος για άλλη μία φορά ήταν καυστικός στις δηλώσεις του, λέγοντας πως υπερτερεί του Διονύση Γκίκα σε εμπειρία και μποξ ενώ τονίζει πως δεν έχει πρόβλημα να παίξει με Ξερικό και Φωτακόπουλο.

«Ο Διονύσης είναι πολύ καλός αντίπαλος, δύσκολος και κλειστός με δυνατά χτυπήματα. Νομίζω ότι υπερτερώ σε εμπειρία και πυγμαχία», τόνισε αρχικά ο Stonehammer που ήταν χείμαρρος για τους Ξερικό και Φωτακόπουλο.

«Δεν έχω πρόβλημα να παίξω και με τον Tyson, πόσο μάλλον με Rico και Jon Jon! Aπλά θέλω να παίξω με τον Φωτακόπουλο γιατί θεωρώ πως δεν έχασα το παιχνίδι αλλά του το έδωσε ο κύριος Δροσόπουλος με το ανύπαρκτο μέτρημα.  Δεν θα αφήσω περιθώρια την επόμενη φορά. Τώρα κοιτάει να αποφύγει τον αγώνα με τα κιλά. Παίξαμε 72 και θέλει 68,5. Αλλά θα κατέβω όσο χρειαστεί και θα είμαι πεινασμένος και αγριεμένος. Με τον Rico θα γίνει το παιχνίδι, δεν υπάρχει θέμα».

Τέλος ο Σύρος μας πληροφόρησε ότι θα παίξει και άλλα παιχνίδια στο Kickbox.

«Είμαι ανοιχτός σε όλα τα ματς το 2015, που θα με βρει φουλ αγωνιστικό», ενώ έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο. « Θα δείτε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο Best Fighter διότι είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος».