28/04/2024

Αλέξανδρος Μαυροματίδης: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ραντεβού στη Ζωφριά»

Ένας από τους πιο ποιοτικούς kickboxer της ελληνικής μαχητικής σκηνής, ο Αλέξανδρος Μαυροματίδης μιλάει στο Fightsports.gr για τη μάχη που πρόκειται να δώσει στο Spartan’s Night 2 στις 13 Απριλίου.


Ο Αλέξανδρος Μαυροματίδης προετοιμάστηκε κατάλληλα και είναι έτοιμος να δώσει τη δική του παράσταση στην main card του Spartan’s Night 2. Ο αθλητής του BG Academy μίλησε στο Fightsports.gr για τη μάχη του Σάββατου, σημειώνοντας τα εξής:

«Η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά, χωρίς τραυματισμούς. Σε κάθε προετοιμασία δουλεύουμε το κάτι παραπάνω και αυτό πιστεύω θα φανεί στο Spartan’ s Νight 2. Σίγουρα, η παρουσία μεγάλων ονομάτων του χώρου όπως ο Mike Passenier, Artur Kyshenko και το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης παίζουν σημαντικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία μου στο εξωτερικό. Απο πλευράς μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!»

Όσον αφορά στον αντίπαλό του Gil Jimenez, σχολίασε: «Δεν έχω μελετήσει ιδιαίτερα τον παίκτη που θα σταθεί απέναντί μου. Έχω μια εικόνα για το πώς παίζει από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο δάσκαλός μου για την τακτική που θ’ ακολουθήσουμε, εγώ απλά τον εμπιστεύομαι απόλυτα και προπονούμαι στο μέγιστο.»

Σχετικά με τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο της Ζωφριάς, είπε: «Σας περιμένω όλους εκεί, για άλλη μια φορά να στηρίξετε τη προσπάθεια των αθλητών. Σίγουρα θα φύγετε ικανοποιημένοι από το θέαμα και το επίπεδο της διοργάνωσης. Ραντεβού στις 13 Απριλίου στο Κλειστό Στάδιο Ζωφριάς!»

M.N.