30/04/2024

Αθανασόπουλος: «Γι’αυτό το αγαπάει ο κόσμος»

Το λόγο της επιτυχίας του Champions Night εξήγησε ο ιθύνων νους της διοργάνωσης, Κώστας Αθανασόπουλος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα επόμενα σχέδια των Fighters.

Τα λεγόμενα του Κώστα Αθανασόπουλου:

«Είναι μια βραδιά, στην οποία δεν είχαμε τα βαριά ονόματα. Παρόλα αυτά οι νέοι, ανερχόμενοι αθλητές έδειξαν ταλέντο και ζήλο για το άθλημα. Νομίζω πως οι παλιές καραβάνες έδωσαν τον αγώνα τους και προσέφεραν ένα συναρπαστικό θέαμα για το κοινό.

Το matchmaking είναι πάρα πολύ καλό όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε την εμπειρία να κάνουμε ένα καλό ζευγάρωμα. Το μεγάλο μυστικό για την επιτυχία της κάθε διοργάνωσης και όχι μόνο αυτής είναι το καλό matchmaking. Είναι το βασικότερο αυτό.

Ο κόσμος αγαπάει αυτήν τη διοργάνωση, ξέρει ότι όλοι θα είναι στην πρώτη θέση, αλλά και ότι θα την απολαύσει και πως θα δει ωραίους, συναρπαστικούς  και ισορροπημένους αγώνες, χωρίς μεγάλες διαφορές μεταξύ των αντιπάλων και μεγάλες διακυμάνσεις. Αυτό συναρπάζει και αρέσει στον κόσμο.

Έχουμε μια διοργάνωση για τις 22 Φεβρουαρίου, το Urban Fighters. Υπάρχει δυσκολία στο θέμα της οκτάδας, λόγω κάποιων τραυματισμών. Ελπίζουμε να το ξεπεράσουμε και μετά από αυτό υπάρχουν και τα διασυλλογικά, που γίνονται κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα. Κάθε μήνα γίνεται και μία διοργάνωση. Θα δούμε ποια θα είναι Urban, ποια Champions night και ποια EBO. Θα το δούμε».

Πηγή:www.fightersclub.gr

φώτο studio karteris