28/04/2024

Αγώνας για Γκίκα στο Gods of War

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του promotion ανακοινώθηκε πριν από λίγο καθώς ο Διονύσης Γκίκας μπαίνει στην κάρτα του Gods of War.


O Shadow είναι ένας από τους πιο έμπειρους μαχητές του event. Αναλυτικά:

Το ρινγκ του Gods of War 12 WLF παίρνει φωτιά με τις ανακοινώσεις των δυνατών ονομάτων και αγώνων να συνεχίζονται αμείωτες. 
Σπουδαία μάχη για μια ακόμα σημαντική ζώνη και τίτλο της κορυφαίας παγκόσμιας ομοσπονδίας WKU και μάλιστα Intercontinental Title στα 69 κιλά, για τον Διονύση Γκίκα αθλητή του Γιάννη Χατζόπουλου.

Ο Διονύσης επανέρχεται αγωνιστικά από το προηγούμενο GOW όπου είχε πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμφάνιση και νίκη απέναντι στον Κινέζο αντίπαλό του. Η απόδοση του αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKU, Klaus Nonnemacher, ο οποίος έδωσε και το πράσινο φως να αγωνιστεί για τον βαρύτιμο τίτλο.

Αντίπαλος ο Ji Xiang ένας ακόμα δυνατός Κινέζος πρωταθλητής που έχει αγωνιστεί σε WLF, Kunlun και άλλα πολύ μεγάλα promotion. Άλλωστε η τεράστια επιτυχία του GOW στηρίζεται στο υψηλό επίπεδο ολόκληρης της fight card με όλα του τα παιχνίδια με διεθνές ενδιαφέρον, υψηλό επίπεδο και απλησίαστο budget για τα Ελληνικά δεδομένα. Να ευχηθούμε στον αθλητή μας καλή επιτυχία».