04/05/2024

Ήττες για Μιτσινίγκο και Μπαϊρακτάρη στην Γερμανία με…παράπονα

Ο Στέλιος Πολίτης απένειμε τα εύσημα στους αθλητές για την προσπάθεια τους

Κάτι καλύτερο…περίμενε από τους κριτές ο Στέλιος Πολίτης στις αναμετρήσεις στην αναμέτρηση της Σταματίνας Μπαϊρακτάρη. Ο Παναγιώτης Μιτσινίγκος από την άλλη αντιμετώπισε έναν πολύ έμπειρο αθλητή κάνοντας καλή εμφάνιση.  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξαιρετικές εμφανίσεις, εντυπωσιακές θα έλεγα στη Γερμανία για τον Παναγιώτη Μιτσινίγκο (Zen Fighting Club/ Gods of War) και Σταματίνα Μπαϊρακτάρη (Nikos Gkikas Mallios Team Athens).

Η Σταματίνα ξεκίνησε τον αγώνα με δύο βαθμούς ποινής επειδή ήταν βαρύτερη στη ζύγιση όμως η διαφορά της τεχνικά με τη Γερμανίδα ήταν πολύ μεγάλη και την έδειρε στην κυριολεξία πέντε γύρους κάνοντας τον αγώνα χαλαρό σπάρινγκ για εκείνη. Οι κριτές έδωσαν νικήτρια τη Γερμανίδα λόγω των δύο σημείων που πραγματικά δεν το σχολιάζω είχε πλάκα.

Ο αγώνας τώρα του Παναγιώτη δόθηκε με split decision υπερ του Γερμανού. Ο αθλητής της ομάδας μου έκανε τον καλύτερο αγώνα του, μέχρι τώρα, με τον Γερμανό να χάνει 1 γύρο που τον χτύπησε με δυνατά κροσέ ο Παναγιωτης και άλλους δύο γύρους τον 3 και 5.

Να σημειώσουμε ότι ο Leo έχει 80 αγώνες επαγγελματικούς και ο Παναγιώτης του πήρε την ταυτότητα. Πραγματικά υπερήφανος για τα παιδιά μια ακόμα μεγάλη εμπειρία και αίσιο τέλος».