06/05/2024

Έπεσαν «κορμιά» στο Gladiators Night

Δυνατές ήταν οι μονομαχίες του Gladiators Night, σε μία βραδιά άκρως μαχητική, όπου οι Έλληνες αθλητές είχαν εξαιρετική παρουσία. Το νοκ άουτ του τουρνουά έκανε ο Νίκος Παπαδημητρίου κόντρα στον Ιταλό Emanuelle Loicono, στο δεύτερο γύρο.

«Άτυχος» ο «Professor»

«Ματσάρα» θα βλέπαμε μεταξύ του Fernando Groenhart και του Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου, ωστόσο ο “Professor” τραυματίστηκε στο καλάμι και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Πάντως προλάβαμε να δούμε ένα knock down από τον Ολλανδό που θύμισε κάτι… από τον αδερφό του, όντας πολύ «εκρηκτικός», ωστόσο η ατυχία του Χατζηχρόνογλου δεν μας επέτρεψε να δούμε την συνέχεια.

Αδικία για Πανταζή!

Η Μαρία Πανταζή ήταν εξαιρετική και αν μη τι άλλο άξιζε κάτι παραπάνω κόντρα στην Aleide. Είδαμε μετά από καιρό ένα ματς μεταξύ γυναικών που είχε τεχνική, πάθος και δύναμη. Πολύ καλά πόδια η Ολλανδή, πιο δυνατή η “Iron Barbie”.

«Ψυχάρα» ο Ξερικός

Για άλλη μία φορά τα ψυχικά αποθέματα του Δημήτρη Ξερικού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πυγμαχική αναμέτρηση με το Βλαδίμηρο Ναζαρένκο. Ο δεύτερος ξεκίνησε πολύ δυνατά, ο Ξερικός άντεξε και στον έξτρα γύρο(!) κατάφερε να επικρατήσει του Ναζαρένκο.

Πάλι νίκη ο Καρούσος!

Άλλη μία νίκη για τον Θανάση Καρούσο που «καθάρισε» τον Alberti και συνεχίζει το σερί των νικών… Ο έμπειρος αθλητής του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου πάει… τρένο τον τελευταίο καιρό.

Tiger Nourddine για μεγάλα πράγματα…

Μία απ’ τα ίδια για τον Tiger Nourddine που επικράτησε εύκολα του Fabio Kwasi, καθώς είχαν τεράστια διαφορά δυναμικότητας, με τον αθλητή του Γιώργου Μάλλιου να δείχνει πως δεν έχει αντίπαλο.

Στις λεπτομέρειες ο Shevchenko

Νίκη για τον Yevgeni Shevchenko κόντρα στον «δικό μας» Λέβαν Γκουρούλι, με αρκετά πιασίματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τον Ουκρανό να κερδίζει στα σημεία.

«Μάγκας» ο Πασάι

O Μassaro Glunder ήρθε για να παίξει με τον Μελέτη Κακουμπάβα, ωστόσο ο Μάριος Πασάι τον… έστρωσε. Ο Ολλανδός ήταν αρκετά προκλητικός, ο Πασάι άντεξε και στον έξτρα γύρο πήρε την νίκη. Πολλά παράπονα από τον Artur Kyshenko  για την απόφαση των κριτών, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την απονομή.

Ένα αστέρι γεννιέται…

Η Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου μπαίνει δυνατά στην μαχητική σκηνή, καθώς κέρδισε χθες την αξιόλογη Αίμη Κουγιουμτζόγλου. Η 16χρονη συνεχίζει να εντυπωσιάζει μετά την νίκη της επί της Σάντυ Αρχοντή, νίκησε και την Αίμη, με την αθλήτρια του Δροσόπουλου να αποτελεί το «αύριο» του Eλληνικού Kickboxing.