16/05/2024

Έμι Κουγιουμτζόγλου: Δεν μου αρέσει να χάνω

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Το πνεύμα νικητή έχει εμφυτευτεί για τα καλά στο DNA της Έμις Κουγιουμτζόγλου που δεν έχει καμία διάθεση να χαριστεί στην Κάτια Τσοβγκάν, την οποία θεωρεί πρόκληση.

« Βλέπω κάθε ματς με την ίδια σοβαρότητα.  Δεν μου αρέσει να χάνω και ζω για το ρινγκ. Όλα είναι δύσκολα. Η προπόνηση και πάλι η προπόνηση, η προσεκτική διατροφή, το πολύ πρωινό ξύπνημα, ταυτόχρονα το να δουλεύεις και να μην  έχει σπόνσορες.  Νομίζω ότι είναι χειρότερο να μην αγωνίζομαι και να μην έχω κάποιον αγώνα, το να μην είμαι αυτό που είμαι. Να μην ανεβαίνω στο ρινγκ. Κάθε ματς για μένα είναι το… ΜΑΤΣ. Την αντίπαλο μου την έχω δει με τους δασκάλους μου Γιώργο Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλο. Η Κάτια είναι καλή αντίπαλος με άλλο στυλ απ’ το δικό μου. Το ότι είναι Thai fighter δεν θεωρώ ότι παίζει ρόλο. Την θεωρώ πρόκληση», τόνισε η Million Dollar Baby που ενόψει Apocalypse δηλώνει πανέτοιμη.

« Είμαι πολύ καλά αγωνιστικά, αγαπάω αυτό που κάνω και δουλεύω καθημερινά πάνω σ’ αυτό, για να γίνομαι καλύτερη», ανέφερε η Κουγιουμτζόγλου που δείχνει ανοιχτή σε κάθε πρόταση. « Στην κατηγορία των κιλών μου είναι ανοιχτή σ’ όλες τις προτάσεις».

Για το τέλος η Έμι Κουγιουμτζόγλου ευχαρίστησε το Fightsports. gr:

«Ευχαριστώ πολύ το Fightsports. gr για το ενδιαφέρον.  Εύχομαι σ’ όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα».