04/05/2024

Έλενα Κοτίδου: Καλύτερα μάχη σε κλουβί παρά ψεύτικη μαγκιά στο δρόμο!

Το Cage Survivor θα δώσει για πρώτη φορά  το χρίσμα στην Έλενα Κοτίδου, που θα αποτελέσει το ring girl της διοργάνωσης. Η ίδια δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια των πολεμικών τεχνών, καθώς παρακολουθεί συχνά event σαν θεατής.

« Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω σε αγώνες ως ring girl. Η αγάπη μου για τις πολεμικές τέχνες και ο ενθουσιασμός αθλητών και θεατών- έχω υπάρξει κι εγώ θεατής- με ώθησε να πω ναι σ’ αυτό τον ρόλο και να νιώσω λίγο το άγχος, το στρες και τον παλμό του αθλητή», τόνισε αρχικά η καυτή μελαχρινή ενώ αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ασχολήθηκε «ζεστά» με τις πολεμικές τέχνες.

« Πίστευα ότι δεν έχω τα προσόντα που απαιτούνται. Το θράσος για παράδειγμα. Λατρεύω τις πολεμικές τέχνες, καθώς από μικρή μεγάλωσα μ’ αυτή την εικόνα. Είχα πατέρα πυγμάχο και παρά το ότι δεν με άφησε να μάθω tae kwon do  όταν ήμουν μικρή, επαναστάτησα και έκανα ΜΜΑ οπότε έμαθα και μποξ/kickbox. Στους αγώνες θα συμμετάσχει και ο δάσκαλος μου, Νίκος Σοκόλης, στο οποίο θα πω το εξής: Δώσε πόνο»!

Τέλος η Κοτίδου δηλώνει πως δεν κολλάει πουθενά, πόσο μάλλον στα αντρικά βλέμματα που θα την «βομβαρδίσουν».

«Ως χορεύτρια το έχω ξεπεράσει πλέον. Δεν νιώθω αμηχανία, αντιθέτως με κολακεύει», υπογράμμισε, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο, προτρέποντας των να δει αληθινές μάχες στο Cage Survivor κι όχι «λεζάντες»!

«Είναι προτιμότερο να δω μια μάχη μέσα σ’ ένα κλουβί από αθλητές που δείχνουν την δύναμη τους μέσω τεχνικής και πνεύματος παρά να βλέπω μια άσκοπη μάχη λεζάντας και ψεύτικης μαγκιάς έξω στο δρόμο».