05/05/2024

Έκλεισε για το 2014 ο κύκλος του Joya Kickboxing με πρωταθλητή την ομάδα του Fight Club Galatsi

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 ένας ακόμα κύκλος του Joya Kickboxing Championship ολοκληρώθηκε. Στο διασυλλογικό αυτό πρωτάθλημα που διοργανώνει το Fight Club Galatsi και έχει γίνει θεσμός αφού πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά, έλαβαν μέρος κατά τη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου 56 σύλλογοι συνολικά από όλη τη χώρα.

Στην τελευταία αυτή αγωνιστική που έκρινε και τους τελικούς νικητές έλαβαν μέρος 28 σύλλογοι και πάνω από 270 αθλητές. Η διοργάνωση κύλησε ομαλά με πολύ καλή ροή και οι 140 αγώνες ολοκληρώθηκαν μέσα σε διάστημα 6 ωρών σε 2 ring και 2 τατάμι.

Την 1η θέση κατέλαβε το Fight Club Galatsi με 130 βαθμούς, στην δεύτερη θέση βρέθηκε το BG Academy με 104 βαθμούς, ενώ την τριάδα των νικητών έκλεισε το Glory Club με 80 βαθμούς στο ενεργητικό του.

Joya Kickboxing Championship 2014 Finals

Οι 3 πρώτοι σύλλογοι θα βραβευτούν με δωροεπιταγές εξοπλισμού JOYA, των 1.000 των 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν και οι νικητές από κάθε κατηγορία καθώς επίσης και δελτίο τύπου που θα αφορά τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης.

Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στην διοργάνωσή μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2015!

Δείτε στο sportstats.gr τα στατιστικά όλων των αγώνων της διοργάνωσης.

Video Αγώνων

Δείτε όλα τα Video των αγώνων στο παρακάτω Playlist ή εγγραφείτε στο Κανάλι μας στο YouTube για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε τους αγώνες των αθλητών μας.

– See more at: http://bit.ly/1s2ocxA