06/05/2024

Έδειξαν τα δόντια τους τα πιτσιρίκια του Fight Club Galatsi στο West Glory

Δελτίο Τύπου Fight Club Galatsi

Την Κυριακή 8/6/2014 πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου»  οι διασυλλογικοί  αγώνες των Νάσου Αργυρόπουλου και Ζαφείρη Κοτσάκη, το West Glory.

Μέρος έλαβαν 8 αθλητές από το  Fight Club Galatsi του Γιάννη Θεοφάνους και στην πλειοψηφία τους είχαν πολύ καλή παρουσία. Αναλυτικότερα την νίκη κατέκτησαν οι Οικονομόπουλος Χρήστος , Κούστα Χριστίνα, Κούστας Γιώργος με ομόφωνη απόφαση και ο Τσίκο Διονύσης με KO στον πρώτο γύρο. Την ήττα γνώρισαν ο Σταμούλης Βαγγέλης και η Σαράκη Ιφιγένεια ενώ η Αλεξάνδρα Κοντογονυσάκη αναδείχθηκε ισόπαλη.

Σε αγώνα για το main event που οριστικοποιήθηκε μόλις 1 εβδομάδα πριν , ο Θανάσης Ντράγκνεφ – παρότι ήταν αρκετά καλός -προδόθηκε από την κούραση και δεν κατάφερε να πάρει την νίκη με αντίπαλο τον Ismael (Mallios Team) και ηττήθηκε έπειτα από ομόφωνη απόφαση.

Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια και την συμμετοχή τους αλλά και στους διοργανωτές για την συνεχή προσπάθεια που κάνουν για να αναδείξουν το Κick boxing και το Muay Thai στην Ελλάδα.