17/05/2021

Ώρα… Fightsports!!!

To μεγαλύτερο τουρνουά στην Ελλάδα είναι γεγονός!!! Παίρνει σάρκα και οστά αύριο, στο γήπεδο «Γεώργιος Στεφανόπουλος» του Περιστερίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το Fightsports Kickboxing Tournament.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 11 το πρωί και τα μεγάλα ματς από τις 18:00. Kαι όπου μεγάλα ματς βάλτε τα εξής:

Αγώνας πυγμαχίας μεταξύ της Χριστίνας Αθανασοπούλου που θα αντιμετωπίσει την Μαρία Μαστρογιάννη. Η συνέχεια θα είναι το ίδιο ανάλογη, με τον Τόνυ Χριστοδούλου και τον Αλέξη Νικολακόπουλου να δείχνουν τι εστί Grappling. Την σκυτάλη θα πάρουν Νίκος Σοκώλης και Τριαντάφυλλος Μαρούγκας σε αγώνα ΜΜΑ, που τσακίζει κόκκαλα!!!

Η έκπληξη του τουρνουά αφορά τους δύο ηθοποιούς μας, που θα αποδείξουν ότι τα καταφέρνουν το ίδιο καλά στο ρινγκ. Σόμμερ και Πρωτόπαπας έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς που αναμένεται να λύσουν με… μπουνιές.  Η συνέχεια θα έχει αγώνα Kickboxing με τους δύο πιο ελπιδοφόρους αθλητές στην Ελλάδα, που κουβαλάνε και αρκετή εμπειρία για την ηλικία τους. Μιχαλόπουλος και Παπαδόπουλους τίθενται αντιμέτωποι, σε αγώνα αφιερωμένο στους fan του αθλήματος. Το τελικό ζευγάρι είναι και το «κερασάκι στην τούρτα», με τους Εξακουστίδη και Μιρζάεβ να έχουν προηγούμενα, που μόνο μέσα στο ρινγκ μπορούν να λυθούν.

Την μεγαλύτερη νίκη θα έχει πετύχει το Fightsports για λογαριασμό των παιδικών χωριών SOS, μια και μέρος των εσόδων  θα διατεθεί γι’ αυτόν τον σκοπό… Ώρα – Fightsports λοιπόν, με πολύ- πολύ θέαμα!!!