24/05/2024

Φάμπιο Μπλόσμι: «Να…γουστάρει ο κόσμος την μάχη που θα δώσω»

O Μπλόσμι θέλει δυνατό αγώνα, για να ξεσηκώσει το κοινό στα Σπάτα

Ο Φάμπιο Μπλοσμι είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους μαχητές της χώρας και στις 16 Ιουνίου θα πρωταγωνιστήσει στο Artemis Future Stars με στόχο να πάρει την ρεβάνς από τον Πάνο Φλώρο, στο main event της διοργάνωσης.

Ο μαχητής της Golden Team λέει σχετικά:

«Φέτος έχω παίξει πολλούς αγώνες, όπου έχω κερδίσει και χάσει, ομως το πιο σημαντικό για μενα απο τους αγώνες που εχω παίξει ειναι οτι πηρα μεγάλες εμπειρίες και αγώνα με αγώνα γίνομαι καλύτερος.

Ο στόχος μου στην αναμέτρηση με τον Πάνο Φλώρο είναι να παίξω ένα αντάξιο αγώνα για το τιτλο τής ISKA και να ειναι μια μάχη που ο κόσμος θα γουστάρει.

Ο Φλώρος  (είχα χάσει στο LFC με πλειοψηφική απόφαση) είναι ενας πολύ δυνατός παίχτης και πιστεύω πως θα δώσουμε εναν αγώνα-show».

Ο Μπλόσμι θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του κι αυτό του δίνει έξτρα κίνητρο:

«Παίζοντας στα Σπάτα φυσικά μου δίνει ενα μεγαλύτερο κίνητρο για να δώσω το καλύτερο μου εαυτό αλλα. Aυτό δεν σημαίνει οτι θα είναι πιο εύκολο.

Ασχέτως που ο αγώνας γίνεται στην περιοχή μου, αυτός που θα ανακυρηχθεί νικητής θα είναι αυτός που το θέλει περισσότερο».

Τέλος ο Μπλόσμι μίλησε για το μέλλον του:

«Για το μέλλον μου πιστεύω πώς αν συνεχίσω την σκληρή δουλειά και την πειθαρχία στο άθλημα, θα μπορούσα κάποια μερα να εχω μια μεγάλη ευκαιρία για το εξωτερικό.

Ομως μέχρι τότε έχουμε καιρό και το μόνο που με απασχολεί τώρα ειναι ο αγώνας στα Σπάτα. Ραντεβού 16 Ιουνίου».