25/06/2024

Το ΑΝΤ1+ παρουσίασε τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων στο ΑthensCon

Το κανάλι Combat Sports του ANT1+ γίνεται ο αποκλειστικός προορισμός σε όλες τις μαχητικές διαδρομές του παγκόσμιου αθλητισμού στην Ελλάδα.

To ANT1+ παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη θεματική ενότητα Combat Sports, που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων στο πλαίσιο τουAthensCon, στο Κλειστό Στάδιο Παλαιού Φαλήρου (Taekwondo).

Ο Sports Content Manger του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Άγγελος Τόμπρος, ανακοίνωσε την νέα κορυφαία διοργάνωση που έρχεται από το ΑΝΤ1+, την συνεργασία με το Καναδικό κανάλι Fight Network, το οποίο σε 24ωρη βάση θα προβάλλει μαχητικούς αγώνες όπως τοBare Knuckle Boxing (BKB), το Glory Kickboxing, το Konfrontacja Sztuk Walki (KSW MMA), το Invicta (ΜΜΑ γυναικών) το Impact (Prowrestling), και το Judo (IJF).

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημιουργός του ΖΜΑΚ, Πέτρος Πολυχρονίδης, μας μετέφερε στον κόσμο του prowrestling, ενώ την δική του πινελιά έβαλε ο παρουσιαστήςΜάκης Παπασημακόπουλος κάνοντας αναφορές στο Professional Fighters League(PFL MMA) και στο Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). Ακόμα, τη μαχητική παρέα πλαισίωσαν η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Kickboxing και πρώην παίκτρια τουSurvivor, Μαρία Πανταζή, οι πρώην αθλητές Kickboxing και δημοσιογράφοι με ειδίκευση στα Combat Sports, Γιώργος Περγιάλης και Βίκτωρ Ρέντης.

Από την Παρασκευή 8/12 η συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το περιεχόμενό της, με το μεγαλύτερο κανάλι για τα μαχητικά αθλήματα, το Fight Network, χαρίζοντας δυνατές στιγμές στους λάτρεις της κατηγορίας.

Το κανάλι Combat Sports του ANT1+ γίνεται ο αποκλειστικός προορισμός σε όλες τις μαχητικές διαδρομές του παγκόσμιου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Κάντε εγγραφή στο antennaplus.gr για να απολαύσετε τα πιο συναρπαστικά αθλητικά events δύναμης, live και αποκλειστικά στο ρινγκ της streaming πλατφόρμας ΑΝΤ1+.