Ο Στέλιος Πολίτης ανακοίνωσε πέντε ακόμη αναμετρήσεις για το επερχόμενο Artemis Fight Night που θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου. Οι αγώνες ενισχύουν το ήδη πλούσιο πρόγραμμα της βραδιάς, προσθέτοντας ενδιαφέρον και ανταγωνισμό.
Στο ρινγκ θα συναντηθούν οι Ζιάκας και Κουτουλιάς, ενώ ο Τζαβέλας θα αντιμετωπίσει τον Λάζο σε ένα ακόμη δυναμικό ζευγάρι. Από το γυναικείο σκέλος, η Παυλοπούλου θα κοντραριστεί με την Τσάκωνα. Ο Φαρχανγκ τίθεται αντιμέτωπος με τον Ήλιου, ενώ ο Κανελλόπουλος θα αγωνιστεί με τον Αποστολόπουλο.
Η διοργάνωση συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού, παρουσιάζοντας ισορροπημένες μάχες και δίνοντας χώρο σε νέους και έμπειρους αθλητές. Το Artemis Fight Night αναμένεται να προσφέρει ακόμη μία δυνατή μαχητική βραδιά.

