Δελτίο Τύπου
Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω, στους Ανοιχτούς Αγώνες με τον τίτλο «SpartaKos Night» που πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Σύλλογος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ – Μποξινγκ, και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 και με την παρουσία πολλών φίλων των πολεμικών αθλημάτων.Την απόλυτη ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι διαιτητές της διοργάνωσης Θεόδωρος Θεοδωρακάκος και Ζαφείρης Μιάρης, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτή χαρακτηρίζοντας την ως μοναδική για τα δεδομένα του αθλήματος, και ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αθλητική διοργάνωση αφού όμοιά της δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής.

Εκπληκτική ήταν η παρουσία του μοναδικού Χρήστου Αβραμίδη από τη Θεσσαλονίκη επισφραγίζοντας με την παρουσία του, ότι το SpartaKos Night αποτελεί πλέον μια από τις σημαντικότερες αθλητικές συναντήσεις στο Κικ – Μποξινγκ. Η έκπληξη της βραδιάς ο δικός μας αθλητής ο Πυλιώτης Γιώργος Τσαμπουνιάρης ο οποίος αν και με το ελάχιστο της εμπειρίας του αντιμετώπισε τον εκπληκτικό Γιάννη Ζιαμπούλη από τη Βέροια χάνοντας μόλις στον πόντο στον τέταρτο γύρο, αφού στη διάρκεια του κανονικού αγώνα τερμάτισαν ισόπαλοι. Δεν μπορούμε όμως να αμφισβητήσουμε τον αγώνα επίδειξης του δικού μας 9 χρονού Σαββά – Άγγελου Λαδικού, ο οποίος ανακηρύχθηκε ισόπαλος με τον 8 χρονο Βαλεντίνο Αστεριάδη από την Αγία Βαρβάρα Αττικής. Εκπληκτικούς αγώνες παρακολουθήσαμε από όλους τους αθλητές του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, με πρωτιές από Κώστα Χατζηεμμανουήλ και Σωτήρη Μπαρκούτα, και με εντυπωσιακές εμφανίσεις από τους Νίκο Ξενικό, Γιάννη Βαβλά, Αριάδνη Γούναρη, Βάιο Γκανά και Γιώργο Σατσελασβίλι.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρει τόσο τους αθλητές του αλλά και τους προπονητές του οι οποίοι μας εμπνέουν για τη συνέχιση της δύσκολης προσπάθειας που καταβάλουμε όλοι για να κρατήσουμε τη νέα γενιά στα γυμναστήρια και να τους περάσουμε το μήνυμα της αρετής και του σεβασμού καθώς και του ευ αγωνίζεσθε.
Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς οι οποίοι πλαισίωσαν τη διοργάνωση και την υποστήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο, τους υπαλλήλους του ΔΟΠΑΒΣ, τους πολύτιμους χορηγούς μας ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, Αφοι ΠΕΡΟΥ, VODAFONE Μερόπη Ρεΐση, Αντώνη Αμοργίνο, Νέσκες Μέρκετ κρεάτων & τροφίμων, Γραφικές Τέχνες Μπαλαλής, Λιανικό Εμπόριο Γιώργος Φωλιάς, Ψητοπωλείο Πάχος, Ζαχαροπλαστείο Κως, Εστιατόριο Αλή, Κρεοπωλείο Ηλίας, Λογιστικό γραφείο Γιωργαρά, ΙΚΤΕΟ Τζανετουλάκος, Auto Καρπούζης, ACS,πρατήριο καυσίμων Ηλίας Μαρίνος, Contrology Σταματία Καλαΐζη, Αμπελώνες Χατζηεμμανουήλ, Εμπορικό Κέντρο Παπαηλία – Ντινώρη, Ηλεκτρολογίο αυτο-των Καματερός, Βιβλιοπωλείο Έκφραση, Συνεργείο Αυτ-των Αγρέλλης, Γεωτρήσεις Αγαπίου, Μεταφορική Δωδ/σου, πρατήριο καυσίμων Νίκος Χατζηδιαμαντής, ΟΖΟΝ καφέ, SADAO, Έπιπλο Ανθούλη, οβελιστήριο Ευχάριστον, AUTO Μαντούκος, F&G Kafe,e- servise Ιντζιρλής – Ρέπιτς, Σχολή οδηγών Κασιώτης Βασίλης, Χράματα Νίκος Κώστογλου, Ψητοπωλείο τα Αδέρφια, Ήχος – Εικόνα Νικηφόρος Πιτταράς, Epal αλουμίνια Σταμάτης Κώστογλου, Sarai club, εμπόριο τροφίμων & ποτών Μηνάς Κασίου, και café – bar Πανόραμα.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον δικό μας Γιώργο Πετρή (Joker) για την εκπληκτική παρουσίαση των αγώνων, τους γιατρούς μας, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), τους εθελοντές καλούς Σαμαρείτες του Ερυθρού μας Σταυρού, το προσωπικό ασφαλείας της κας Κούλας Ζαμάγια, τον Γιώργο Σατσελασβίλι και τον Νικηφόρο Πιτταρά για την βιντεοκάλυψη των αγώνων, τον φίλο Γιάννη Κιάρη (Aegeanews) για την δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων, τη Στεργία Μισομικέ και τέλος τον δικό μας Νικόλα Σταμάτη, που με πολύ αγάπη βοήθησε καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ – Μποξινγκ Μιχάλη Τριανταφύλλου για την εμπιστοσύνη του στο σύλλογό μας και ιδιαίτερα στον περιφερειακό μας σύμβουλο Δημήτρη Χαματζόγλου για την πολύτιμη και σημαντική βοήθειά του καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και της ολοκλήρωσης της διοργάνωσης.


