Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Fabio Blloshmi στον αγώνα του στην Ιταλία απέναντι στον Andrea Rigamondi, με προπονητή στο πλευρό του τον Βασίλη Στριγκλογιάννη.
Ο Blloshmi έδειξε ξεκάθαρα την υπεροχή του, κυρίως στους δύο τελευταίους γύρους, όπου κυριάρχησε πλήρως έναντι του αντιπάλου του, τόσο σε ρυθμό όσο και σε καθαρές επιθετικές ενέργειες.
Παρά τη γενική αίσθηση νίκης, οι Ιταλοί κριτές αποφάσισαν διαφορετικά, δίνοντας στον αντίπαλο τη νίκη με split decision. Μια απόφαση που άφησε αίσθηση, όμως δεν σκιάζει τη συνολική εικόνα του αγώνα και την αξιόλογη προσπάθεια του Blloshmi.
Η εμφάνισή του αυτή απέδειξε για ακόμη μία φορά το ταλέντο και τη συνεχή πρόοδό του, κερδίζοντας τον σεβασμό του κοινού αλλά και των ανθρώπων του χώρου. Όπως έγινε γνωστό, ύστερα από σχετική συζήτηση, ο Blloshmi έχει ήδη κλείσει τον επόμενο αγώνα του στην Ιταλία, ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα.

