25/07/2024

Εύαθλος Λευκάδας: Επιστροφή στη βάση με μετάλλια από το Πανελλήνιο Kickboxing

Η σχολή της Λευκάδας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing και επέστρεψε στη βάση της με μπόλικα μετάλλιο στο… ταμείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Άλλο ένα επίσημο πρωτάθλημα, Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΚΙΚ ΜΠΟΞ στο ΟΑΚΑ εφτασε στο τέλος του. Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογό μας και την προσπάθειά μας.16 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ για τον Α.Γ.Α Εύαθλος Λευκάδας – Νυδρίου. Συνολική συγκομιδή μεταλλίων:

5 ΧΡΥΣΑ Τσουτση Ελενα (1) ,Τζοσουα Ατκινσον (2) , Μοντα Θεοδωρα (2).

11 ΑΣΗΜΕΝΙΑ Γαλιατσος Σπυριδων (2) , Κοτσινης Βαγγέλης (1) , Μαλακασης Ιωβ (2) , Σολδατος Μαριος (1), Λιβιτσανος Σπυριδων (1) , Κολογγιος Διονυσιος (1), Μανωλιτση Τζαμιλλα (1), Γιαννουλατου Αικατερινη (1), Σολδατος Μαριος (1).

3 ΧΑΛΚΙΝΑ Κοτσινης Βαγγέλης (1), Τσουτση Έλενα (1) , Λιβιτσανος Σπυριδων (1) .

Συγχαρητηρια σε ολους τους αθλητές, δουλεύουμε πιο σκληρά για την επίτευξη μεγαλύτερων στόχων.
Το πιο μεγάλο ευχαριστω ειναι στον Τριβλη Κωνσταντίνο το » γουρι» μας  τον Φιλιππο Σολδάτο και τον προπονητή Κατωπόδη Γεωργιο για την αμέριστη και ανιδιοτελή βοήθειά τους.

Επόμενος σταθμός για το σύλλογό μας το 4ο TAEKWON-DO & KICK BOXING SUMMER CAMP 2024 στη Λευκάδα και η συμμετοχή του αθλητή μας ΚΟΤΣΙΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞ στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ. Επόμενος σταθμός για το σύλλογό μας το 4ο TAEKWON-DO & KICK BOXING SUMMER CAMP 2024 στη Λευκάδα και η συμμετοχή του αθλητή μας ΚΟΤΣΙΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞ στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ».