Έλαμψε στο main event του Iceman Fight Night 2 ο Ζαφείρης Κωτσάκης ο οποίος επέστρεψε στη δράση έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής.
Ο έμπειρος fighter ξεπέρασε τα όριά του και πήρε μια μεγάλη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι απέναντι στον Σέρβο αντίπαλο, Dragisic.
Ο Κωτσάκης, λοιπόν, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έβγαλε ένα μέτρημα κόντρα στον φιλοξενούμενο.
Ο Σέρβος που μπήκε σε διαδικασία επιβίωσης κατάφερε κάποια χτυπήματα εκτός πλαίσιο στον Κωτσάκη και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Στην προκειμένη περίπτωση ο Ζαφείρης Κωτσάκης μετρήθηκε από τον διαιτητή.
Από εκεί και έπειτα ο Νάσος Αργυρόπουλος άλλαξε την τακτική προσέγγιση του αγώνα τιμωρώντας το σώμα.
Κάπου εκεί ήρθε το τέλος του αγώνα αφού ένα από τα χτυπήματα του Κωτσάκη λύγισε τον Σέρβο ο οποίος έπεσε και δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Να σημειωθεί πως η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τον κόσμο να αγκαλιάζει την προσπάθεια.
Θυμίζουμε πως με τη νίκη αυτή ο Κωτσάκης έγινε κάτοχος ζώνης της WKU.