24/04/2024

Σύλλογος Καράτε «Ο δρόμος της Ειρήνης»: Γέμισαν εμπειρίες οι μαχητές στην Δανία

Χωρίς μετάλλια αλλά με πολλές εμπειρίες επιστρέφουν οι αθλητές Σίμωσης Ιωάννης και Παληαρούτας Σταύρος του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου «Ο Δρόμος της Ειρήνης» από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων Ανδρών & U21 που πραγματοποιήθηκε στην Δανία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Οι αθλητές του Karate Club Amarousiou στην πρώτη τους συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις όμως κάποια λάθη τακτικής καθώς επίσης και κάποια λάθη της διαιτησίας δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο. 

Ο πρώτος πρεσβευτής του συλλόγου που συμμετείχε στην εθνική ομάδα της χώρας μας Ιωάννης Σίμωσης ηττήθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης από τον Γάλλο πρωταθλητή με 2 – 0. Νωρίτερα επικράτησε στους δύο πρώτους γύρους με σκορ 1 – 0 και 4 – 0 αντίστοιχα. Στον τελικό του pool ο Γάλλος πρωταθλητής ηττήθηκε οπότε ο Σίμωσης δεν κατάφερε να περασει στους αγώνες του ρεπασάζ.

Ο δεύτερος αθλητής τους συλλόγου Σταύρος Παληαρούτας ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο από τον Σλοβάκο πρωταθλητή με σκορ 1 – 1 λόγω του Senshu. Στον πρώτο γύρο επικράτησε με σκορ 3 – 1 του Σουηδού πρωταθλητή».