02/05/2024

Συνεργασία με wikf Νορβηγίας για Σπύρο Μαργαριτόπουλο

Στη Νορβηγία βρέθηκε ο Σπύρος Μαργαριτόπουλος, καλεσμένος της εκεί wikf (wado international) για να διδάξει σε 3ήμερο προπονητικό κάμπ. Αυτή ήταν η αρχή μιας συνεργασίας που θα φέρνει τον Μαργαριτόπουλο στην Σκανδιναβική χώρα 3 φορές το χρόνο για να προπονεί τους αθλητές της wikf Νορβηγίας σε μία συνεργασία ανάλογη με αυτή με την Δανία στην οποία προπονεί τα τελευταία 2 χρόνια.

Στο τελευταίο καμπ συμμετείχαν περίπου 60 αθλητές από Σουηδία και Νορβηγία και 4 δάσκαλοι προπονητές.

Ξεκίνησε από Παρασκευή με μία 2ωρη προπόνηση το απόγευμα, έπειτα έγιναν τρείς προπονήσεις το Σάββατο και τελείωσε την Κυριακή με 1 ώρα προπόνηση. Στη συνέχεια διοργανώθηκαν φιλικοί αγώνες μεταξύ των αθλητών ενώ στο τέλος βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές.

Το καμπ εκτός από τον Σπύρο Μαργαριτόπουλο ως κύριο instructor περιελάμβανε και τους δύο προπονητές της wikf Νορβηγίας, Juan Guillermo Lopez Salas και Nicolas Ferdinand καθώς και αθλητικό ψυχολόγο ο οποίος έκανε διάλεξη μίας ώρας στους αθλητές.

Επόμενα σεμινάρια για τον Έλληνα πρωταθλητή είναι, τον Ιούνιο στη Δανία και τον Αύγουστο στη Νορβηγία ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος wikf στην Κύπρο.

http://animoto.com/play/hYBVduFvXHzzgBGpywH0Ew