29/04/2024

Συνάντηση Γιάννη Βρούτση με τον Θεόδωρο Σιετή

Στηρίζει το σπουδαίο διεθνές τουρνουά Karate 1 Series A της Αθήνας ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Το Υπουργείο Αθλητισμού θα σταθεί για ακόμα μία φορά αρωγός στο σπουδαίο διεθνές τουρνουά Karate 1 Series A, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2024. Αυτό επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που είχε ο αρμόδιος Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, Θεόδωρο Σιετή.

Ο Υπουργός δήλωσε ενθουσιασμένος με την παγκόσμια διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η χώρα μας για δεύτερη συνεχή χρονιά, ιδιαίτερα μετά την περσινή επιτυχία του τουρνουά όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1.100 καρατέκα από 73 χώρες και για το οποίο η ΕΛΟΚ απέσπασε συγχαρητήρια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (WKF) για το επίπεδο οργάνωσης.

Ο κ. Βρούτσης ήταν ενήμερος για όλα αυτά ως άριστος γνώστης των εξελίξεων του αθλήματος, αφού και τα δύο του παιδιά έχουν ασχοληθεί με το καράτε σε επίπεδο πρωταθλητισμού και μάλιστα ο γιος του, Βασίλης, είναι πρωταθλητής Ελλάδας ανδρών στην κατηγορία -75κ. Kumite.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σήμερα (14/9) στο Υπουργείο, συζητήθηκαν επίσης θέματα ευρύτερης συνεργασίας στο πλαίσιο της προβολής και της ανάπτυξης του καράτε στη χώρα μας. Ο κ. Βρούτσης δεσμεύτηκε ότι, από την πλευρά του Υπουργείου, θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο προς αυτήν την κατεύθυνση.