28/04/2024

Σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους με 82 μετάλλια!

Δελτίο Τύπου Α.Σ Πανημαθιακός

Πρώτος ο ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΡΑΤΕ  ΜΕ 32 Χρυσά , 22 ασημένια και 28 χάλκινα σύνολο μεταλλίων 82..!!!  στην τελικά κατάταξη μεταλλίων στο 10ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που διεξήχθη στο Φιλίππειο κλειστό Γυμναστήριο στη Βέροια στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2014 με προπονητές τους Νίκο Πανετσίδη, Ρένα Χασιώτου και Ανδρέα Πανετσίδη!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που έδειξαν για άλλη μια φορά την κλάση τους και το υψηλό επίπεδό τους όχι μόνο τεχνικά αφού ξεχώρισαν με το ήθος και τον σεβασμό που έδειξαν προς όλους.

 Να σημειωθεί πως έλλειπαν  βασικοί αθλητές μας (που ανήκουν στην Εθνική ομάδα)  από το πρωτάθλημα αφού την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων έδιναν εξετάσεις για ξένες γλώσσες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την συμπαράστασή τους που πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν, ευχαριστούμε πολύ τους μεγάλους αθλητές μας που βοήθησαν με τους μικρούς μας αθλητές.

Τέλος θεμμα συγχαρητήρια ( Ένωση – ΕΛ.Ο.Κ. – Ερμής – προπονητές – και φυσικά όλους τους διαιτητές που ήταν εκεί για την ομαλή διεξαχθεί των αγώνων, πάμε τώρα για το επόμενο ..!!

photo1

photo2

photo6