07/05/2024

Πρωταθλητής Ελλάδος για άλλη μία φορά ο Δημήτρης Ραχούτης στα -75kg

Ο παλαιότερος εν ενεργεία Έλληνας αθλητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, κατάφερε στα 33 του χρόνια να ανέβει ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δίνοντας πέντε ματς και κερδίζοντάς τα, παρέμεινε για άλλη μία

χρονιά ο καλύτερος αθλητής της κατηγορίας του. Ας ακούσουμε δύο λόγια του που μετά τους αγώνες μας είπε :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μία χρονιά αγωνίστηκα και τελικά διακρίθηκα σ’ αυτόν τον πανελλήνιο θεσμό που εδώ και πολλά χρόνια ακολουθώ. Φέτος έκλεισα εικοσιτέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας στα πανελλήνια πρωταθλήματα, από παιδάκι τότε το 1991, έως και σήμερα, το 2015.Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα, είτε διακρίθηκαν, είτε όχι, και να τους ευχηθώ οτι καλύτερο για το μέλλον τους, διότι το μέλλον του καράτε ανήκει, και πρέπει να ανήκει σε αυτά τα παιδιά. 

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον δάσκαλό μου κ. Χρήστο Μπουλούμπαση που μου έμαθε τα όσα σήμερα γνωρίζω, την προπονήτρια του συλλόγου μου Βιβιάννα Μπουλούμπαση για την συνεχή παρουσία και την από κάθε μεριά στήριξή της στην ζωή μου,αλλά και τον Δημήτρη Τριανταφύλλη, Γιώργο Τζάνο και κ. Άρη Κραββαρίτη, για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν όλο αυτό το σκληρό αλλά και δύσκολο διάστημα της προετοιμασίας μας. Ξέρετε, είναι πόλυ δύσκολο να προετοιμάζεσαι με τους καλύτερους, και αυτοί οι δύο αθλητές, σας διαβεβαιώ πως είναι οι καλύτεροι. 

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πέτρο Σκοπελίτη, τον κ. Παναγιώτη Τζελάλη, και τον Όμιλο ΤΖΕΛΑΛΗ που οι δύο αυτοί κύριοι αντιπροσωπεύουν, για την σημαντική υποστήριξή τους,μιας και τα προϊόντα της εταιρίας τους προσέφεραν τα μέγιστα στην απόδοσή μου.»