29/04/2024

Πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας 2013

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πρωτάθλημα Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, με την υποστήριξη της ΕΛ.Ο.Κ.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από τον Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Για τις ανάγκες του Πρωταθλήματος προσέφεραν τις υπηρεσίες τους 21 διαιτητές της ΕΛ.Ο.Κ. υπό την εποπτεία του Γραμματέα της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γιάννη Στυλιανόπουλου.

Στο Πρωτάθλημα παρευρέθησαν εκπροσωπώντας την ΕΛ.Ο.Κ. ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, ο Γενικός Γραμματεάς κ. Εμμανουήλ Δημητριάδης και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κοσμίδης.

Στην τελετή λήξης ανακοινώθηκε από τον αντιπλοίαρχο κ. Σπύρο Ανδριόπουλο Διευθυντή του Α.Σ.Α.Ε.Δ. η διεξαγωγή Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων μέσα στο 2014 και ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ. κ. Χρήστος Μπουλούμπασης τον διαβεβαίωσε ότι η ΕΛ.Ο.Κ. θα υποστηρίξει την διοργάνωση με όλα τα μέσα που διαθέτει.

prot_ED_1

 

Οι διαιτητές της ΕΛ.Ο.Κ με τον Γραμματέα της επιτροπής διαιτησίας κ. Γιάννη Στυλιανόπουλο (αριστερά), τον πρόεδρο της ΕΛ.Ο.Κ. κ. Χρήστο Μπουλούμπαση (κέντρο) και τον Αρχιπροπονητή της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Γιώργο Καρβούνη (δεξιά)

prot_ED_2

 

Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας που κατετάγη 1η σε βαθμολογία μαζί με τον Διοικητή της Υ.Φ.Α., αστυνόμο Α’ κ. Διονύση Γεωργακόπουλο (κέντρο) και τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων.

prot_ED_3

 

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛ.Ο.Κ κ. Εμμανουήλ Δημητριάδης (αριστερά) με τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Κοσμίδη, τον διευθυντή του Α.Σ.Α.Ε.Δ. πλωτάρχη κ. Σπύρο Ανδριόπουλο και τον πρόεδρο της ΕΛ.Ο.Κ. κ. Χρήστο Μπουλούμπαση (δεξιά).

Πηγή:Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε