28/04/2024

Προετοιμασία για τον Α.Σ Ωρίωνα Βόλου ενόψει πανευρωπαϊκού

Δελτίο Τύπου Α.Σ Ωρίωνα Βόλου

Το Σάββατο 8-3-2014 στη Λάρισα στο Warriors Camp του κ.Τσεκούρα Παναγιώτη οργανώθηκε άλλη  μια βραδιά πραγματικής γιορτής με πάνω από 25 αγώνες όλων των πολεμικών στυλ όπως Thai Boxing-Kick Boxing-Kyokushin.

Ο σύλλογος Ωρίωνας Βόλου ,εκπρόσωπος του KYOKUSHIN IKOK SOSAI, συμμετείχε με 7 αθλητές junior,ανδρών και γυναικών. Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν με ήθος -πειθαρχεία και σεβασμό.Οι προπονητές Enzo Scibelli – Τσεκουρας Παναγιώτης-Λιόλιος Δημήτριος και Κατσανδρης Γεώργιος σε κλίμα πλήρης συνεργασίας απέδειξαν πως ο αθλητισμός μόνο μπορεί να ενώνει.

Η επίσκεψη αυτή έγινε στα πλαίσια της προετοιμασιας των βολιώτικων συλλόγων (ΩΡΙΩΝΑ & ΣΠΑΡΤΑΚΟ) για τη συμμετοχή τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Οργάνωσης ΙΚΟΚ SOSAI OYAMA KYOKUSHIN όπου αρχηγός είναι η κόρη του ιδρυτή του KYOKUSHIN MAS OYAMA η KURISTINA OYAMA και ο KANTSO YOSHIKAZU SUZUKI,που θα γίνει 16-19 Ιουλίου στο Σιμπιου στη Ρουμανία με οργανωτή τον εκπρόσωπο της Ευρώπης Neagoie Horatiu Adrian.Οι αθλητές των δυο συλλόγων θα αγωνιστούν   στο KATA &KUMITE.
Ο Σύλλογος Ωριωνας  ευχαριστεί όλους τους αθλητές του που αγωνίστηκαν σε μια ακόμα δραστηριοτητα και κέρδισαν σε εμπειρία.Όλοι οι σύλλογοι εύχονται  αυτή η συνάντηση να είναι η αρχή μιας συνεχόμενης συνεργασίας όλων των συλλόγων της Κεντρικής Ελλάδας για να ανεβάσουν τα μαχητικά αθλήματα και να βοηθήσουν τους αθλητές τους οργανώνοντας πολλές τέτοιες συναντήσεις και διοργανώσεις.