16/05/2024

Οι τρεις «παγκόσμιοι» ενώνονται!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Δημήτρης Τριανταφύλλης, Κώστας Παπαδόπουλος και Γιώργος Τζάνος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο σαββατιάτικο σεμινάριο που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό στο ΟΑΚΑ για τα παιδιά με νευρομυϊκές παθήσεις… Διαβάστε δηλώσεις σχετικά με το σεμινάριο.

Kώστας Παπαδοπουλος:

« Είναι η πρώτη φορά που τρεις παγκόσμιοι πρωταθλητές θα δείξουν στον κόσμο το Καράτε και θα προπονηθούν μαζί τους. Το σημαντικότερο είναι πως αυτό το σεμινάριο γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο καθένας από εμάς έχει διαφορετική αντίληψη του αγωνιστικού Καράτε κι αυτό θα το δείξουμε στον κόσμο. Αυτό που επιζητούμε είναι να αναδείξουμε μέσω του σεμιναρίου την εξέλιξη του αθλήματος μας».

Δημήτρης Τριανταφύλλης:

«Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δείξουμε το αγωνιστικό Καράτε στο στυλ του κούμιτε και τον τρόπο παιχνιδιού που έχει ο καθένας από εμάς. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό αφού μέρος των εσόδων θα πάει στα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις και συγκεκριμένα στην MDA Hellas. Θέλουμε όλος ο κόσμος να αθληθεί δίπλα στα παιδιά αυτά. Το σεμινάριο θα γίνει στις 12 η ώρα, το Σάββατο, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ  του ΟΑΚΑ. Χορηγοί του σεμιναρίου θα είναι η Coca Cola, η Powerade, η Nestle, η Biofitt του Γιώργου Βαβέτση, που είναι κλινικός εργοφυσιολόγος.  Η Βιοανάκτηση, η φυσιοθεραπευτική ομάδα, ο Κώστας Γλάρος και η Γεωργία Τσώτσου. Ο κλινικός ορθομοριακός διατροφολόγος  Γιώργος Μηνούδης. Ο Νίκος Καλογερόπουλος, φυσιοθεραπευτής και χειροπράκτης. Η Αrawaza του Λάμπρου Λίτου, ενώ θα γίνει και δωρεάν πελματογράφημα. Ο Πέτρος Σκοπελίτης από την Sport Data».

Γιώργος Τζάνος:

« Πιστεύω είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση για τα δεδομένα του Ελληνικού καράτε. Έχω την χαρά και την τιμή να συνεργάζομαι με τους φίλους και συναθλητές μου , Κώστα Παπαδόπουλο και Δημήτρη Τριανταφύλλη δύο απ τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο , οι οποίοι έχουν προσφέρει πολλά στο αγωνιστικό καράτε αλλά και σε μένα τον ίδιο . Έχουμε δημιουργήσει , μια πολύ δυνατή ομάδα μεταξύ μας και αποφασίσαμε να διοργανώνουμε κάθε χρόνο, από ένα σεμινάριο στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη ,ώστε να ερχόμαστε σε επαφή με τα παιδιά και με τους δασκάλους που θέλουν να προπονηθούν και να διασκεδάσουν μαζί μας .

Το φετινό σεμινάριο θα έχει πολλά event και πολλές εκπλήξεις , επίσης είναι σημαντικό για εμάς ,διότι μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο σωματείο MDA Hellas για παιδιά με νευρομϋικες παθήσεις . Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι καταφέραμε να μετατρέψουμε ένα απλό σεμινάριο καράτε σε ένα τόσο όμορφο event . Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο , για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή τους, καθώς και σε όλους τους χορηγούς και τους ανθρώπους που μας στηρίζουν».