28/03/2024

Νίκος Γιδάκος: «Απωθημένο μου να παίξω έναν αγώνα πυγμαχίας»

Ο F-16 θέλει να αγωνιστεί στην πυγμαχία

Η φανταστική εμφάνιση του F-16 στο πρόσφατο Karate Combat μόνο τυχαία δεν ήταν…Ο Νίκος Γιδάκος διέλυσε τον De Bastos Jr. και απέδειξε είναι ένας από τους άξιους εκπρόσωπους της χώρας μας στο Καράτε.

Ο μαχητής των Spartan Warriors μιλώντας στο Fightsports.gr μετά την νέα του επιτυχία τόνισε πως είχε δουλέψει σκληρά για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα.

«Είναι πραγματικά ένα ωραίο τελείωμα και είχα δουλέψει σκληρά για να βγάλω αυτό το αποτέλεσμα. Μπορώ να πω πως είναι μέσα στις σημαντικές νίκες της καριέρας μου», ανέφερε στα πρώτα του λόγια να συμπλήρωσε πως ο λόγος που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους μαχητές είναι πως μεγάλωσε και σκληραγωγήθηκε από μικρό παιδί.
 
«Μου αρέσει γενικά η μάχη από μικρό παιδί δεν έκανα ποτέ πίσω,αλλά όσο μεγαλώνεις κοιτάς επιλεκτικά να παίζεις και σίγουρα να έχεις λιγότερους τραυματισμους. Η διαφορά μου είναι ότι εγώ μεγάλωσα μέσα στο γυμναστήριο από την ηλικία των τεσσάρων χρονών και σκληραγωγηθηκα τότε με τους καλύτερους και είμαι ευγνώμων γι’αυτό».
 
Τέλος ο Γιδάκος αποκάλυψε πως απωθημένο του είναι να παίξει έναν αγώνα πυγμαχίας.
 
» Παίζω ακόμα επειδή γουστάρω, μου αρέσει, το ζω αυτό που κάνω. Έχω παίξει 29 χρόνια στο ταταμι, σε όλο τον πλανήτη σχεδόν. Έχω παίξει σε κλουβί, στο pit είναι η τρίτη φορά. Σίγουρα στο άμεσο μέλλον και Θεού θέλοντος, θα ήθελα και έναν αγώνα πυγμαχίας. Μπορώ να πω πως το έχω απωθημένο. Αλλά κοιτάω το… τώρα,όχι το… αύριο».
 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gidakos «F-16» Nick (@gidakosnikos)