26/04/2024

Καράτε Οδυσσέας: Τρία μετάλλια στην Premier League

Eπιτυχίες για τους Έλληνες Καρατέκα

Διονύσης και Στέφανος Ξένος κατάφεραν να κατακτήσουν δεύτερη και τρίτη θέση στους αγώνες Καράτε της Premier League ενώ η Κέλλυ Κυδωνάκη πρόσθεσε άλλη μία επιτυχία με χάλκινό μετάλλιο στο παλμαρέ της. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαρίζας Σουμπασάκη για την Ελληνική αποστολή στο Αζερμπαϊτζάν. 

«Premier League ανάμεσα στους 32 κορυφαίους αθλητες σύμφωνα με το παγκόσμιο ranking της κάθε κατηγορίας Baku Azerbaitzan επιστρέφουμε με

Ένα αργυρό μετάλλιο ο Διονύσης Ξένος, δύο χάλκινα μετάλλια οι Kέλλυ Κυδωνάκη, Στέφανος Ξένος, μια έβδομη θέση Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης στο Κουμιτε και μια πολυ δυνατή παρουσία στα Κατα απο την Τζωρτζινα Ξενου.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι και οι τρεις τελικοί γύροι των αθλητών μας παίχτηκαν με Ολυμπιονίκες και τα νούμερο 1 του κάθε ranking. Έχουμε πλέον φτάσει σε σημείο να επιστρέφουμε με επιτυχιες απο καθε κορυφαία διοργάνωση & να βρίσκονται οι αθλητες μας μέσα στους ελίτ αθλητες του κόσμου.

Ένα μεγάλο ευχαριστω στην Ελληνική Ομοσπονδία Καρατε ΕΛΟΚ/Hellenic Karate Federation για την αμεση ανταπόκριση τους να στειλουν coach για τους τελικους γύρους των αθλητών μας.

Θα ηθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον χορηγό του Διονυςη την ANEK LINES Οfficial Anna Nikolakaki για την στήριξη του».