25/04/2024

Κάλυμνος… το νησί των πολεμικών τεχνών

Η Κάλυμνος γιγαντώνεται σιγά- σιγά αφού η ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες έχει γίνει καθημερινότητα για τους κατοίκους. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την καρτέλα με τα σεμινάρια που έχουν ήδη γίνει, είτε πρόκειται να γίνουν από τονΑ.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (KALYMNOS SPORTS CLUB).

Αναλυτικά:

Tοn περασμένο Νοέμβριο πραγματοποιήθηκε σεμινάριο από το παγκόσμιο πρωταθλητή Ερμή Δημητρόπουλο στα αθλήματα GRAPPLING,MM,BJJ.

Το μήνα Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκε σεμινάριο από τη παγκόσμια πρωταθλήτρια Iουλιεττα Μπουκουβάλα στο άθλημα του τζούντο ενώ σεμινάριο και εξετάσεις ζωνών πραγματοποίησε ο Μπουντακης Γιώργος παλιός πρωταθλητής και κάτοχος του 6ου DAN.

Προγραμματισμένο επόμενο σεμινάριο είναι μέσα στο μήνα Ιανουάριο με τον πρωταθλητή Ελλάδος Γιάννη Μπαρκουρα στα αθλήματα MMA (STRIKING) FITNESS,BODY BUILDING,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΓΩΝΩΝ καθώς και διατροφικές συμβουλές.

Το μεγάλο γεγονός του συλλόγου θα είναι αγώνες σε κλουβί που θα πραγματοποιηθούν 2 Μαρτίου (πιθανή ημερομηνία) στο κλειστό γήπεδο του νησιού με συμμετοχή 12 αθλητών στα αθλήματα ΜΜΑ-GRAPPLING-BOXING-JUDO με επωνυμία WARRIORS NIGHT.