19/05/2024

Η Αγγελική Κρουσταλούδη των KARATEKIDS.GR στην Εγνατία TV

Η δασκάλα Αγγελική Κρουσταλούδη κάνει ποδαρικό στην εκπομπή Viva για την νέα χρονιά με θέμα τα μαθήματα καράτε για παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και για τα KARATEKIDS.GR.

Η εκπομπή θα προβληθεί στις 7 Ιανουαρίου.

Λίγα λόγια για το KARATEKIDS.GR

Το τμήμα ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ – ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΚΑΡΑΤΕ αποτελεί το πρωτοπόρο τμήμα της σχολής μας με πρόγραμμα που εφαρμόζεται ακόμη και στο σχολείο σας.

Το πρόγραμμα  αφορά παιδιά από 3,5 ετών με σκοπό την ενασχόληση του παιδιού με τη γυμναστική, τη μουσική μέσα από την κίνηση και το θεατρικό παιχνίδι και ακολούθως την αυτοάμυνα. Το πρόγραμμα προάγει  σαφώς στα παιδιά τις βασικές αρχές του ΚΑΡΑΤΕ (πειθαρχία, σεβασμός προς τον συνάνθρωπο, αθλητικό ιδεώδες) συγχρόνως όμως προάγει την χαρά του αθλητισμού στην ευαίσθητη αυτή ηλικία με αρμονικό συνδυασμό της μουσικής και του θεατρικού παιχνιδιού.

Στόχος του προγράμματος είναι να διδάξει τα παιδιά την αξία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό και το σημαντικό ρόλο που παίζει για να γίνουν αργότερα υγιείς ενήλικες.

Τα παιδιά όλων των ηλικιών έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε MUSICAL KARATE THEATRE, που παρουσιάζεται κατά την διάρκεια της χρονιάς σε πολιτιστικά – μουσικοχορευτικά δρώμενα σε πανελλήνιο αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι λιλιπούτειοι Καλλιτέχνες – αθλητές κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα αυτοσχεδιάσουν και θα δημιουργήσουν καλλιτεχνικά (μουσικά, χορευτικά, θεατρικά αλλά και αθλητικά με fight karate) με την καθοδήγηση της ειδικευμένης στον τομέα MUSICAL SPORTS THΕATRE TRAINER Κρουσταλούδη Αγγελική.