04/05/2024

Η Αγγελική Κρουσταλούδη στην «Καθημερινή» για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Που να απασχολησω δημιουργηκα το παιδι μου Προσχολικης ηλικιας αλλα με υππευθυνο εκπαιδευτη,ειδικευμενο σε παιδια προσχολικης ηλικιας???

Musical sport Theater k Baby αυτοαμυνα

Σας δινει την απαντηση η Εφημεριδα του Σαββατου Καθημερινη που κυκλοφορει πανελληνιως.Η Εφημεριδα  Καθημερινη του Σαββατου ειχε για ακομη μια φορα αφιερωμα στο πρωτοτυπο προγραμμα που εφαρμοζει η Προπονητρια Κ.Κρουσταλουδη Αγγελικη στους μαθητες της.

Το προγραμμα MUSICAL SPORT THEATER με κινησεις αυτοαμυνας για παιδια προσχολικης ηλικιας απο 2,5 ετων ειναι πρωτοπορια της κ.Κρουσταλουδη καθως η ιδια το εξεληξε  στο πανεπιστήμιο του Sunderland και London Drama School στην Αγγλια.

Η ιδια ως Πρωταθλητρια Καρατε  ξανα τον Ιουνιο του 2015 Πρωταθλητρια Ευρωπης στην Πορτογαλια,καθηγητρια φυσικης αγωγης αλλα και ως Μουσικος  με κλασσικες σπουδες του Κρατικου Ωδειου Θεσσαλονικης συνεδεσε τις δυο μεγαλες της αγαπες οπως συνηθιζει  να λεει » Καρατε με Μουσικη»

Ειδικιευομενη λοιπον στα παιδακια προσχολικης ηλικιας τα οποια οδηγει η ιδια καθως κ οι συνεργατες της, με ομορφο τροπο στην αγαπη των πολεμικων τεχνων αλλα κ του αθλητισμου,καθως πολλα παο τα μωρα που ξεκινησαν δειλα σημερα σαρωνουν κυριολεκτικα τα βαθρα και τα χρυσα μεταλλια οπου και αν βρεθουν σε Ελλαδα και εξωτερικο.

Παρακολουθειστε στο παρακατω βιντεο αλλα και στην ιστοσελιδα των προγραμματων karatekids.gr το MUSICAL SPORT THEATER με καρατε κ jiu jitsu. 

στο youtube μππορειτε  ακομη να βρειτε ολα τα video,ταινιες,αφιερωματα που εχουν γινει για την Κ.Κρουσταλουδη 

Στον Δημο  Θεσσαλονικης  κ Λαγκαδα το Προγραμμα των Karatekids εχουν αγκαλιασει και υιοθετησει τα εξης τμηματα 

Αν.θεσσαλονικη Nodos junior(διπλα αποjumpo φοινικα)

Δημος Παυλου Μελα (διπλα απο πλατεια μετεωρων)

ΣΤΑ ΛΑΓΥΝΑ  στον Πολιτιστικο Συλλογο Λαγυνων

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΣΤΗ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

και φετος κ ΣΤΟ  κεντρο του του ΛΑΓΚΑΔΑ

 Για οποιαδηποτε πληροφορια αλλα και επίδειξη στη δικη σας περιοχη η συλλογο μην  διστασετε να επικοινωνησετε στο τηλ.6947372501